Antena Căutare

Referendum pentru legalizarea marijuanei, in trei state americane

Americanii doresc legalizarea marijuanei. In acest sens, in trei state, va fi organizat un referendum pentru legalizarea consumului si comertului de marijuana in scop recreational.

Americanii din Washington, Oregon si Colorado vor fi chemati la referendum in aceasta toamna, in perioada alegerilor, pentru a se pronunta daca doresc sau nu ca marijuana sa fie legalizata.

In alte 17 state americane, vanzarea marijuanei a fost deja permisa, dar doar in scopuri medicale.

Un sondaj realizat la nivelul SUA arata ca peste 50% dintre americani doresc legalizarea acesteia, fata de doar 12%, in 1969.

SUA cheltuieste anual peste 13 miliarde de dolari in incercarea de a reduce consumul de droguri si se afla pe locul 1 in lume la numarul de persoane arestate pentru consum sau vanzare de marijuana.

Daca proiectul trece de referendum, persoanele cu varsta de peste 21 de ani vor putea sa posede si sa vanda cantitati mici de marijuana. De asemenea, aceasta va fi impozitata.

Osama bin Laden vedea cu un singur ochi. Actualul lider al-Qaida a facut dezvaluiri despre viata lui... Inca 150 de romi s-au intors in Romania. In Franta, e prea frig!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x