Antena Căutare

Referendum pentru legalizarea marijuanei, in trei state americane

Americanii doresc legalizarea marijuanei. In acest sens, in trei state, va fi organizat un referendum pentru legalizarea consumului si comertului de marijuana in scop recreational.

Americanii din Washington, Oregon si Colorado vor fi chemati la referendum in aceasta toamna, in perioada alegerilor, pentru a se pronunta daca doresc sau nu ca marijuana sa fie legalizata.

In alte 17 state americane, vanzarea marijuanei a fost deja permisa, dar doar in scopuri medicale.

Un sondaj realizat la nivelul SUA arata ca peste 50% dintre americani doresc legalizarea acesteia, fata de doar 12%, in 1969.

SUA cheltuieste anual peste 13 miliarde de dolari in incercarea de a reduce consumul de droguri si se afla pe locul 1 in lume la numarul de persoane arestate pentru consum sau vanzare de marijuana.

Daca proiectul trece de referendum, persoanele cu varsta de peste 21 de ani vor putea sa posede si sa vanda cantitati mici de marijuana. De asemenea, aceasta va fi impozitata.

Osama bin Laden vedea cu un singur ochi. Actualul lider al-Qaida a facut dezvaluiri despre viata lui... Inca 150 de romi s-au intors in Romania. In Franta, e prea frig!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x