Antena Căutare

Revolta cu peste 60 de morti intr-o inchisoare din Venezuela

Cel putin 61 de oameni au fost ucisi in timpul unei revolte izbucnita intr-un penitenciar din Venezuela. Alti 120 de oameni au fost raniti in schimbul de focuri dintre detinuti si oamenii legii. Conflictul a izbucnit in urma unei perchezitii efectuate in penitenciar

La ora sapte si jumatate dimineata, soldatii din Garda Nationala, impreuna cu gardienii penitenciarului, au inceput sa perchezitioneze celulele detinutilor, acolo unde banuiau ca erau ascunse arme de foc. Iar banuielile lor s-au confirmat. Prizonierii si-au scos armele din ascunzatori si au inceput sa traga spre oamenii legii.

Rudele detinutilor au sosit in numar mare in fata penitenciarului Uribana din nord-estul Venezuelei. Insa intre timp, conflictul s-a agravat, iar lupta a ajuns sa se dea intre gastile rivale incarcerate, care au incercat sa puna stapanire pe intregul penitenciar. Data fiind amploarea conflictului, autoritatile nu au dat informatii oficiale timp de cateva ore de la izbucnirea violentelor.

Inchisorile din Venezuela sunt controlate de gasti infractionale inarmate, iar, anual, sute de oameni sunt ucisi in revoltele din penitenciarele venezuelane.

Violente in Egipt: Mai mult de 30 de oameni au fost ucisi si peste 300, raniti... Gruparea de hackeri Anonymous a spart site-ul Comisiei americane pentru Sentinte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x