Antena Căutare

S-a aflat cine este femeia care a fost ucisă de mașina autonomă! Prima fotografie cu victima, făcută publică

La aproape 24 de ore de la producerea accidentului teribil, în care o femeie a fost ucisă de o mașină fără șofer, în Tempe, Arizona, autoritățile a făcut publică identitatea acesteia. 

S-a aflat cine este femeia care a fost ucisă de mașina autonomă! Prima fotografie cu victima, făcută publică
| Daily Mail

Conform ABC News, femeia care a fost ucisă de un autovehicul fără șofer este Elaine Herzberg, în vârstă de 49 de ani. Ea traversa strada cu bicicleta în momentul în care a fost acroșată de un vehicul autonom. Acest incident este primul de acest fel din istorie, iar în urma tragediei, testele privind maşinile autonome au fost oprite de Uber Technologies.

De asemenea, conform informațiilor furnizate de poliție, femeia de 49 de ani a fost transportată de urgență la spital, însă medicii n-au mai putut să o salveze, întrucât rănile au fost mult prea grave.

Autovehiculul Uber era setat pe modul autonom, însă cu un şofer de siguranţă la volan, scria The Guardian.

„Inimile noastre sunt alături de familia victimei”, a spus purtătorul de cuvânt al companiei Uber, într-o declaraţie. „Colaborăm pe deplin cu autorităţile locale în investigarea acestui incident”, au precizat reprezentanţii Uber.

Ultimul rinocer alb nordic din lume a murit! Masculul era păzit în permanență de soldați înarmați... Imagini dramatice, într-o stațiune de ski. Oamenii au fost aruncati din telescaunul rămas fără frâne. O femeie gravidă, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x