Antena Căutare

Schimbare de plan: SUA vor sa atace cu rachete Siria, timp de trei zile!

Pentagonul se pregateste de atacuri masive in Siria, pe o durata de timp mai lunga decat cea prevazuta. Americanii vor ataca cu rachete, timp de trei zile

Pentagonul planuieste atacuri intense cu rachete, urmate de alte salve spre tintele ratate sau doar partial distruse, au spus ofiteri americani pentru Los Angeles Times.

Strategia lor este sa bombardeze masiv Siria pe o perioada de trei zile, intrucat cei mai puternici oameni din America sunt convinsi de faptul ca fortele dispersate ale lui Bashar Assad vor fi greu de anihilat printr-un atac rapid si scurt.

Ofiterii au adaugat ca au primit ordin de la Casa Alba sa infaptuiasca o lista extinsa cu tinte, pe care sa apara inca 50 de zone de bombardat. Prin urmare, Pentagonul trebuie sa hotarasca daca va folosi avioane de bombardament Air Force, pe langa cele cinci nave de razboi pregatite de atac in Marea Mediterana, pentru a lansa rachete de la o distanta sigura.

"Vor fi mai multe salve si o evaluare a daunelor produse dupa fiecare salva, dar toate intr-un interval de 72 de ore", a spus unul dintre ofiteri, familiar cu planul americanilor impotriva Siriei.

Luni, Obama va oferi detalii privind atacul Statelor Unite asupra Siriei, in cateva interviuri oficiale pentru mai multe posturi de televiziune americane.

foto: hepta.ro

Contre intre Obama si Putin! Criza din Siria, dezbatuta la Summit-ul G 20 de la Sankt Petersburg... Papa Francisc: "Nu conteaza daca esti homosexual sau nu. Toti suntem copiii Domnului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x