Antena Căutare

Sfâşiat de o bombă, a avut puterea să zâmbească! Imaginea asta te va emoţiona până la lacrimi

Brian Meyer, un puşcaş marin din armata americană, dă o lecţie de viaţă impresionantă! Victimă a unei explozii, el a trecut peste accident cu zâmbetul pe buze.

Brian Meyer, un puşcaş marin din armata americană, dă o lecţie de viaţă impresionantă! Victimă a unei explozii, el a trecut peste accident cu zâmbetul pe buze.

Sergentul se afla pe teren, în Afganistan, pentru a dezamorsa o bombă. Din păcate, aceasta a explodat chiar în mâinile sale. Un fotograf aflat în apropiere a surprins momentul. În imagine, Brian Meyer, zâmbeşte larg, deşi braţele sale şi piciorul drept i-au fost amputate şi era plin de sânge.

Mai târziu, sergentul a declarat că a zâmbit sperând ca imaginea să devină una inspiraţională pentru toţi cei care aleg să meargă pe câmpul de luptă. El era convins că va muri. Însă, atitudinea pozitivă i-a salvat viaţa.

Brian a intrat într-un program de recuperare, iar acum trăieşte alături de familia sa în San Diego.

Sursa: Daily Mail

Părea un familist convins, însă ce a făcut a ÎNGROZIT omenirea! Nici măcar un ANIMAL n-ar fi fost capabil de aşa ceva!... VIDEO ŞOCANT! Totul se împarte la... două! Siamezele care au același IUBIT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x