Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

SOCANT! O femeie este obligata sa se casatoreasca cu violatorul ei!

Viata unei tinere din Afganistan a luat o turnura tragica in momentul in care a fost violata de sotul verisoarei sale.

Gulnaz isi aminteste si acum acel moment de cosmar in care si-a pierdut, fara voie, inocenta, insa nu asta o bantuie acum.

In urma violului, fata a ramas insarcinata iar acum este fortata sa faca o alegere care o va marca poate mult mai mult: sa petreaca 12 ani de inchisoare sub acuzatia de adulter, sau sa se casatoreasca cu agresorul ei, riscandu-si astfel viata, informeaza CNN.

Tanara isi aminteste cu groaza de momentul in care, ramasa singura acasa, a fost agresata sexual de barbatul verisoarei sale. In urma acestei agresiuni, fata a ramas insarcinata iar tribunalul afgan a condamnat-o la 12 ani de inchisoare, sub acuzatia de adulter.

Incarcerata impreuna cu bebelusul ei in inchisoarea pentru femei din Kabul Badam Bagh, Gulnaz este la un pas de a face un sacrificiu imens.

Este dispusa sa se casatoreasca cu violatorul, pentru ca micuta ei sa traiasca in libertate alaturi de mama, chiar daca exista riscul ca propria familie sa o ucida pentru ca a dezonorat-o.

Socant sau nu, cazul tinerei Gulnaz nu este unul izolat in Afganistan. Mii de tinere traiesc aceasta drama intr-o societate care nu le protejeaza.

Sursa: Antena3

Recomandari