Antena Căutare

SUA: Un medic ranit grav intr-un accident i-a salvat viata paramedicului care ar fi trebuit sa-l ajute

O misiune de salvare ce a avut loc, saptamana trecuta, in Carolina de Nord, nu s-a desfasurat exact asa cum a fost planificata. Un medic chirurg care si-a fracturat piciorul in timp ce facea alpinism a ajuns sa-l salveze pe paramedicul care ar fi trebuit sa il ajute.

Jeremy Kilburn facea alpinism intr-o zona muntoasa din Carolina de Nord, alaturi de cainele sau si prietenul Dan Grasso, cand un accident a avut loc.
Cainele s-a impins in Kilburn, acesta s-a dezechilibrat si a cazut, fracturandu-si piciorul. A strigat dupa ajutor, insa singura metoda in care putea fi salvat era prin intermediul unui elicopter, aflandu-se la o altitudine destul de mare.

Un echipa de interventie a ajuns imediat la locul accidentului intr-un elicopter. Dupa ce au reusit sa aterizeze pe o stanca, unul dintre paramedici s-a grabit sa ajunga la Kilburn, insa a fost lovit de una dintre palele elicei si a cazut secerat. Vazand ca nu se mai ridica, Kilburn a sarit imediat in ajutorul lui. Desi avea piciorul fracturat, barbatul a coborat stancile, a ajuns la paramedic si i-a oferit primul ajutor, oprindu-i hemoragia puternica de la nivelul capului.

Un alt paramedic a intervenit si i-a dus pe cei doi raniti in elicopter.

FOTO: trht.org.nz

Franta si-ar putea deschide piata muncii pentru romani si bulgari ... Cuba: Autoritatile au recunoscut ca exista un focar de HOLERA pe insula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x