Tânără de 24 de ani, arestată după ce a făcut un Live pe Facebook! S-a filmat în timp ce fuma și sufla fumul spre bebelușul de o lună

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat, în repetate rânduri, în timp ce își ridica, cu o singură mână, fiica și fuma suflând fumul spre ea. 

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat, în repetate rânduri, în timp ce își ridica, cu o singură mână, fiica și fuma suflând fumul spre ea.

Incidentul a avut loc în Tennessee, Statele Unite ale Americii, iar Tybresha Sexton, în vârstă de 24 de ani, a fost arestată sub acuzația de rele tratamente aplicate minorului.

Video viral! Moment incredibil într-o stație de metrou! O nevoiașă a început să cânte și i-a lăsat mască pe toți! „Nu vreau să fiu o povară pentru nimeni”

Se pare că mai multe persoane au raportat filmarea LIVE pe Facebook a femeii, iar oamenii legii au stabilit că gesturile făcute de ea puteau să-i pună în pericol viața bebelușului, în vârstă de doar o lună de zile.

În înregistrarea de 43 de secunde, Tybresha își ridică bebelușul de o lună cu o singură mână, iar cu cealaltă fumează, suflând fumul spre copil, potrivit nypost.com.

Citește și: Mesaj viral al unei șoferițe după o problemă în trafic: „Am fost, boss, dar a murit motorul de două ori într-un minut”

Acum, bebelușul a rămas în grija bunicii, în timp ce femeia a fost dusă în închisoare.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri