Antena Căutare

Tinute regale pentru nunta princiara a anului din Luxemburg

Catherine sau Stephanie? Aceasta este intrebarea dupa ce amandoua au avut parte de nunti de poveste, prima anul trecut in Marea Britanie, iar a doua chiar ieri la Luxemburg. Amandoua au stralucit in rochii de dantela. Iar criticii de moda nu au avut decat cuvinte de lauda la adresa celor doua mirese regale.

Mireasa Stephanie de Lannoy este o contesa de 28 de ani reprezentanta a uneia dintre cele mai vechi familii nobiliare belgiene. A stralucit la propriu intr-o rochie Elie Saab toata din dantela ivorie, cusuta cu fir de argint. A avut si o trena dramatica de patru metri lungime.

Toata lumea a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei: de la coafura, machiaj, suras si pana la aerul regal pe care l-a degajat in fiecare clipa a nuntii.

Mireasa a avut insa si de unde sa se inspire. Ducesa de Cambridge a Marii Britanii desi nu e de vita nobila, a dat tonul rochiilor din dantela, anul trecut, la nunta cu printul William, al doilea in ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit.

Criticii de moda nu au scapat nici tinutele invitatiilor de la nunta regala de ieri din Luxembourg, cel mai mare eveniment din micul ducat, din ultimii ani. Doamnele, numai contese, ducese si printese au purtat diademe, una mai de efect decat cealalta.

Romania a avut reprezentati de seama la nunta Printului mostenitor al Luxemburgului. Principesa Margareta a Romaniei si principele Radu. Principesa a stralucit la dineul dinaintea cununiei religioase intr-o rochie bordo, asortata cu bijuterii deosebit de valoroase. Pe langa diadema batuta in diamante, a purtat o brosa in forma de crin regal, impodobita cu pietre pretioase. Iar la cununia religioasa, a avut de asemenea o tinuta impecabila: rochie violet asortata cu un taior de culoare deschisa si o palarie in ton cu rochia.

Spania: Guvernul Rajoy este supus testului electoral in alegerile regionale din Galicia si Tara Bascilor... Papa Benedict al 16-lea a sanctificat prima femeie de origine amerindiana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x