Antena Căutare

Tragedie fără margini! Cântăreață însărcinată în 8 luni, împușcată pe scenă de un spectator. Atenție, imagini șocante! (VIDEO)

Tragedia a avut loc în Pakistan. O cântăreață de numai 28 de ani, însărcinată în opt luni, a murit după ce un spectator a împușcat-o pe scenă.

Tragedia a avut loc în Pakistan. O cântăreață de numai 28 de ani, însărcinată în opt luni, a murit după ce un spectator a împușcat-o pe scenă.

Samira Sindhu se afla la o petrecere și cânta așezată pe un scaun. Bărbatul care a împușcat-o s-ar fi înfuriat pentru că tânăra nu a vrut să cânte în picioare. El susține însă că a vrut să tragă un foc în aer.

Incidentul a fost surprins de un alt spectator prezent la eveniment. În imagini se poate vedea cum mai mulți bărbați aruncă bani spre cântăreață. Câteva secunde mai târziu, tânăra se prăbușește la pământ.

Samira Sindhu era o celebritate locală în Pakistan, având cel puțin opt albume cu muzică Sindhi folk și muzică Sufi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pericol vechi de zeci de ani! O bombă din al Doilea Război Mondial a fost dezamorsată. 12.000 de oameni evacuați... Imagini șocante! Momentul în care un tată își aruncă bebelușul de șase luni de pe acoperiș. Ce s-a întâmplat cu cel mic:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x