Antena Căutare

Sloiuri de gheață pe tavane, pereți și podele! Un bloc a înghețat cu totul după ce oamenii au rămas fără căldură

Imagini greu de imaginat au fost surprinse recent! Un bloc a înghețat la propriu după ce instalația termică a cedat. Locatarii trăiesc acum în condiții greu de imaginat, căci sloiurile de gheață au apărut pe tavane, pe pereți și chiar pe podelele din locuințe!

Sloiuri de gheață pe tavane, pereți și podele! Un bloc a înghețat cu totul după ce oamenii au rămas fără căldură
Un bloc din Rusia a înghețat la propriu

Un bloc din Rusia a îngheţat după ce instalaţia termică a clădirii a cedat. Mai multe familii duc acum o luptă zilnică pentru supravieţuire în propria casă în timp ce speră să fie relocate.

Ţurţurii nu acoperă doar exteriorul clădirii. Sloiurile de gheaţă au ajuns să se formeze şi pe tavanele, pereţii şi chiar pe podelele apartamentelor pe măsură ce temperatura de afară a continuat să scadă până la minus 14 grade Celsius.

Din decembrie, când mai multe ţevi s-au spart, cele cinci familii rămase trăiesc aici fără apă caldă şi căldură.

Autorităţile locale refuză să intervină întrucât consideră că în mod legal imobilul nu este parte a oraşului, ci o proprietate a Ministerului Apărării. Pentru a putea fi mutaţi, rezidenţii au fost sfătuiţi să se adreseze instanţelor de judecată.

Cutiile negre ale avionului doborât în Iran vor fi trimise în Ucraina... Iarnă de coșmar pentru o sută de milioane de persoane! Furtunile de zăpadă se extind...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x