Antena Căutare

Cutremurător! Un copil a înviat cu o oră înainte de a fi înmormântat! Cuvintele spuse i-au înspăimântat pe cei adunați la priveghi

Mai multe persoane care luau parte la înmormântarea unui băiețel de doar doi ani de zile au avut parte de șocul vieții lor, întrucât micuțul, care fusese declarat mort, s-a ridicat din sicriu. 

Mai multe persoane care luau parte la înmormântarea unui băiețel de doar doi ani de zile au avut parte de șocul vieții lor, întrucât micuțul, care fusese declarat mort, s-a ridicat din sicriu.

Băiatul a înviat la propria înmormântare, după care s-a întins înapoi în sicriu şi a murit, potrivit Daily Mail.

Înainte de acest episod teribil, copilul a încetat să mai respire în timp ce era internat în spital, unde era tratat pentru pneumonie. Ulterior, trupul lui a fost luat acasă de către familie, care a început pregătirile pentru înmormântare.

Cu doar o oră înainte de a fi băgat în mormânt, în timp ce întreaga familie a micuţului se afla în jurul coşciugului, acesta s-a ridicat şi i-a spus tatălui său: "Tati, poţi să îmi dai nişte apă?".

Tatăl copilului a declarat că în acel moment toată lumea a început să ţipe, iar el a crezut că s-a întâmplat un miracol şi băieţelul lui a revenit la viaţă. Din păcate, însă, copilul s-a întins în sicriu și nu a mai respirat.

Acum, bărbatul, care e convins băiatul lui a fost victima unui malpraxis a depus o plângere la Poliție, cazul urmând acum a fi anchetat.

Peste 100 de persoane au murit în acest weekend, după ce au băut alcool contrafăcut . Autoritățile indiene au anunțat că... Lumea presei este în șoc! Un celebru jurnalist a murit, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit și a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x