Un pod s-a prăbușit parțial și a luat foc, în Statele Unite ale Americii, după un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

Un pod s-a prăbuşit parţial și a luat foc, miercuri după-amiază, în statul american Arizona, după un accident feroviar. Un tren ce transporta combustibli a deraiat.

Un pod s-a prăbușit parțial și a luat foc, în Statele Unite ale Americii, după un accident! Atenție, imagini tulburătoare! VIDEO

profimediaimages.ro

Accidentul s-a produs în zona Tempe Town Lake, în apropierea oraşului Phoenix. Mai multe vagoane ale trenului ce transporta combustibili au deraiat şi au luat foc.

Partea de sud a podului s-a prăbuşit, iar unele vagoane au căzut într-o parcare goală.

„Nu există informaţii despre victime, dar situaţia este foarte periculoasă", a declarat şeful Poliţiei regionale, Sylvia Moir.

Mama șoferului sinucigaș care a distrus o familie, pusă la zid, pe Facebook! Ce a dezvăluit despre fiul ei. „De când s-a despărţit de fata aia, era trist”

Numeroase echipaje de pompieri depun eforturi pentru stingerea incendiului.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri