Un roman a incendiat o Biblie, in timpul unei slujbe oficiata de Papa

Un roman a dat foc unei Biblii, in Piata San Pietro din Roma, in timpul unei slujbe de canonizare oficiata duminica de Papa Benedict al XVI-lea, conform publicatiei La Republicca.

Romanul a escaladat o balustrada si a urcat intr-o zona interzisa, pe o latura a Basilicii San Pietro din Roma. Oamenii care asistau la o slujba de canonizare a trei noi sfinti, oficiata de Papa Benedict, au fost nevoiti sa vada cum romanul a dat foc unui exemplar al Bibliei.

Un cardinal a incercat sa il opreasca pe roman dar nu a reusit. Romanul a fost imobilizat si indepartat de autoritati, dupa aproape 30 de minute de la producerea incidentului.

Autoritatile investigheaza incidentul, dar se pare ca romanul are probleme psihice si a recurs la astfel de gesturi si in trecut.

Sursa: Antena3

Foto: Antena3 / AFP

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri