Antena Căutare

Vicepresedintele grupului socialist din PE: Basescu ar trebui sa fie "mai intelept"

Vicepresedintele grupului socialist din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat intr-un interviu pentru RFI ca presedintele Romaniei, Traian Basescu, ar trebui sa fie un factor de stabilitate si unitate, nu sa se amestece in politica de zi cu zi, informeaza Mediafax. Presedintele ar trebui sa fie "mai intelept", a declarat Hannes Swoboda.



Traian Basescu a discutat, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa, nume vehiculat in ultimele zile ca posibil premier in locul lui Emil Boc.

Surse politice preluate de Antena 3 au declarat ca presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu Cristian Popa, viceguvernator BNR, pentru a discuta despre functia de premier.

Agentia MEDIAFAX a anuntat, marti, citand surse din PDL, ca Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier tehnocrat, dar cu cabinet politic, pe care seful statului ar putea sa o prezinte, pentru a solicita sprijin, parlamentarilor democrat-liberali.

In acest context, presa a vehiculat mai multe nume, cum ar fi Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Cristian Popa, Calin Georgescu.

In toamna anului 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.

Sursa: antena3.ro

Foto: hannes-swoboda.at

Copii nascuti de romance, vanduti in Grecia... Muammar Gaddafi: "Sunt luptator beduin. Voi muri ca martir"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x