Antena Căutare

VIDEO! S-au trezit cu un aligator in piscina!

O familie din statul american Texas a avut parte de-o surpriza de proportii. Oamenilor nu le-a venit sa creada cand, intr-o dimineata, au gasit un...aligator in piscina din curtea casei.

Membrii familiei Morris i-au facut aligatorului poze pentru ca, spun ei, prietenii nu i-ar fi crezut niciodata daca nu ar fi avut si dovada. Insa oamenii nu si-au dat seama de la inceput exact cat de mare era aligatorul.

"L-am judecat gresit la inceput, am crezut ca are putin peste un metru, cand l-am sunat pe serif si m-a intrebat cat de mare este i-am spus ca are cam un metru. Dar sotul mi-a spus sa-l sun din nou pentru ca era ceva mai mare" a spus Jordie Morris, proprietara piscinei.

Aligatorul din piscina masura exact 2 metri si 23 de centimetri.
Alertate, autoritatile au venit la resedinta familiei Morris. Aligatorul nu a vrut insa sa iasa din piscina fara sa opuna rezistenta. In cele din urma, aligatorul a fost prins si apoi eliberat in apele unui fluviu din apropiere.

De unde a aparut aligatorul in piscina familiei ramane insa un mister. Oamenii cred ca animalul s-a strecurat printr-un canal aflat in spatele curtii lor.


Luna trecuta a fost cea mai calduroasa din ultimii 130 de ani... VIDEO! La un pas sa fie zdrobit de o masina!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x