Antena Căutare

VIDEO șocant! Momentul în care o mașină este izbită de un TIR, surprins în imagini. Cinci oameni au murit pe loc

Tragedia rutieră care a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Rusia, a fost filmată și făcută publică pe internet. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și au ajuns și pe rețelele de socializare de la noi. 

Tragedia rutieră care a avut loc sâmbătă, pe o autostradă din Rusia, a fost filmată și făcută publică pe internet. Imaginile sunt de-a dreptul șocante și au ajuns și pe rețelele de socializare de la noi.

Potrivit publika.md, șoferul unei mașini, marca Toyota, conducea pe contrasens, moment în care a fost lovit violent de un TIR. În urma impactului, mașina a fost făcută zob.

Presa locală a raportat că în urma incidentului au murit cinci persoane care se aflau în interiorul mașinii: un bărbat în vârstă de 52 de ani, o femeie în vârstă de 55 de ani, un băiat în vârstă de 14 ani și două fete de 14 și 7 ani. Șoferul de tir se află în stare gravă la spital.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Este OFICIAL! Încă o țară din Uniunea Europeană a legalizat consumul de canabis... Carnagiu pe autostradă la punctul de plată! 14 oameni AU MURIT! E dramă uriașă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x