Antena Căutare

Își ia bărbatul la bătaie și a ajuns celebră din cauza scandalurilor pe care le provoacă la beție

O femeie din Brăila a fost acuzată că își bătea concubinul, dar și pe părinții acestuia, dar și că distrugea tot în casă, iar asta se întâmpla de fiecare dată când agresoarea consuma alcool.

Femeia acuzată nu mai are voie să se apropie timp de 30 de zile de casa în care a locuit alături de concubin, scrie hotnews.ro

Scenele violente aveau loc în momentul în care femeia consuma alcool, susțin victimele. Atunci distrugea lucrurile prin casă și devenea violentă, agresându-i pe toți cei din familie.

Caz incredibil! Și-a înscenat moartea ca să afle cine o iubește cu adevărat." Nu regret că am făcut acest lucru”

După ce victimele au făcut plângere, oamenii legii au întocmit un dosar penal și s-au adresat magistraților pentru emiterea ordinului de protecție.

Cei doi concubini au împreună un copil și locuiau în casa părinților băiatului din localitatea Tătaru.

Femeia este cunoscută în localitate pentru scandalurile pe care le provoacă de fiecare dată când se îmbată, susțin surse apropiate anchetei.

Chiar dacă a fost întocmit un dosar penal pe numele agresoarei, victimele s-au adresat instanței pentru a cere ordin de protecție împotriva femeii. Magistrații Judecătoriei Făurei au admis cererea de emitere a ordinului de protecție și i-a interzis femeii să se apropie de casă pe o durată de 30 de zile.

„Obligă intimata ca, pe o durată de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie, să păstreze o distanţă de minim 100 de metri faţă de victime şi de locuinţa acestora. Dispune evacuarea intimatei din locuinţa victimelor, pe o perioadă de 30 zile de la emiterea prezentului ordin de protecţie. Atrage atenţia intimatei că încălcarea măsurilor dispuse prin prezentul ordin de protecţie constituie infracţiune. Prezenta hotărâre se va comunica de îndată structurii Poliţiei Române în a cărei competenţă teritorială îşi au domiciliul victimele”, se arată în decizia Judecătoriei Făurei.

Polițist din Brașov: "Hoții de buzunare au ajuns politicieni și râd acum de noi"... Cartelele Prepay nu vor fi cumpărate cu buletinul. CCR a decis că s-ar încălca libertățile omului...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x