Antena Căutare

Foto INUMAN! O elevă de 13 ani a fost UMILITĂ în faţa clasei! Ce a putut să-i facă profesorul

Se presupune că profesorul trebuie să fie un model pentru elevi, dar lucrurile nu stau de fiecare dată aşa. Un dascăl şi-a bătut joc de-o fetiţă şi i-a aplicat o lecţie pe care n-o va uita niciodată şi care, din nefericire, s-ar putea s-o urmărească toată viaţa

Se presupune că profesorul trebuie să fie un model pentru elevi, dar lucrurile nu stau de fiecare dată aşa. Un dascăl din Broward (Florida) şi-a bătut joc de-o fetiţă şi i-a aplicat o lecţie pe care n-o va uita niciodată şi care, din nefericire, s-ar putea s-o urmărească toată viaţa.

Jazlyn Freel, o copilă de 13 ani, a suferit, în 2012, un şoc teribil. Mai neastâmpărată din fire, aceasta mai obişnuia să vorbească în timpul orelor. Enervat la culme de faptul că eleva discuta cu o colegă, un profesor a recurs la o metodă incredibilă.

"M-a adus în faţa clasei şi mi-a lipit gura cu scotch", este declaraţia incredibilă pe care Jazlyn a dat-o atât în faţa părinţilor cât şi în faţa anchetatorilor.

Mesajul unui actor uriaş către fosta iubită: „Mereu am ştiut că vei fi soţia frumoasă a cuiva şi aşa s-a întâmplat”... Peştii care înoată în aer, numai buni pentru farse...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x