Antena Căutare

Are 5 ani, a citit 10.000 de cărți, scrie 3 eseuri pe săptămână în limba engleză și are un CV impresionant de 15 pagini. Este uimitor ce scrie acest mic ,,Einstein'' în CV

Un Curriculum Vitae al unui băiețel de 5 ani,a devenit viral datorită duioșiei și frumuseții textului relatat în cele 15 pagini, dar și pentru că acesta reflectă cu adevărat latura competitivă a școlilor private de elită din Asia.

Un CV care descrie „experiența bogată și variată“ a unui minor de cinci ani din China a devenit viral nu numai datorită duioșiei și frumuseții textului, dar și pentru că acesta reflectă cu adevărat latura competitivă a școlilor private de elită din Asia.

Documentul conține 15 pagini care enumeră realizările acestui copil autointitulat "personalitate independentă", care pretinde că a citit 10.000 de cărți în limba chineză și engleză.

CV-ul enumeră o "mare varietate de hobby-uri", pe care copilul le practică în afara orelor de la grădiniță, cum ar fi lecții de pian, hip-hop, fotbal și jocuri de masă. Cel mai important lucru este că Chen nu plânge când este vaccinat și că se recuperează imediat după cădere la pământ.

Băiețelul este foarte sensibil, motiv pentru care "scrie trei eseuri în limba engleză pe săptămână pentru a-și exprima sentimentele". Printre alte trăsături de personalitate, se subliniază "capacitatea sa de a accepta înfrângerea". "Dacă mă ceartă, îmi adaptez rapid starea de spirit și mă dedic în mod activ la teme", precizează textul.De asemenea el spune despre el că ete independent, nu plânge când se împiedică și ascultă Hip Hop."


Documentul conține o hartă a lumii care care arată locurile pe care Chen le-a vizitat în cadrul programului său săptămânal de activități de învățare a cantonezei și limba engleză.
Capturile CV-ului lui Chen au fost trimise marți de un blogger Kai Ba în rețeaua socială Weibo, analist local al lui Twitter, scrie South China Morning Post.

"Se pare că nu pot realiza mai multe lucruri decât acest copil în întreaga mea viață", a scris un utilizator impresionat. "Acest lucru este mai elaborat decât eseul meu de admitere la universitate", spune un altul. Cu toate acestea, dincolo de aspectul simpatic al curriculum-ului, este de fapt o dovadă tristă a concurenței dure pe care mulți copii chinezi o întâlnesc de la o vârstă fragedă.

Potrivit presei, competiția pentru grădinițele și școlile de elită din China este subiectul unor dezbateri aprinse și extinse, fiind un fenomen foarte frecvent pentru oamenii locali. Există chiar și site-uri web și companii specializate care oferă să cumpere șabloane de CV-uri pentru copii.

Clipe de groază pentru o mămică! Femeia a fost lovită și înjunghiată de băiețelul ei în vârstă de 2 ani. ,,Vei vedea cu ... Accident MORTAL pe un pod:15 morți! Un autobuz cade într-un râu după o luptă ca în filmele de groază între o pasageră ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x