Antena Căutare

A avut inima frântă după două divorțuri, dar s-a îndrăgostit de păpușa lui. Cum a „cucerit-o” bărbatul: „Sufletul meu pereche”

Suriya Sukkaset, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin al doilea divorț din viața sa, însă a decis că are nevoie de o schimbare radicală.

un barbat s-a casatorit cu o papusa Galerie
Suriya Sukkaset, în vârstă de 51 de ani, a trecut prin al doilea divorț din viața sa, însă a decis că are nevoie de o schimbare radicală. | Profimedia

În 2018, a comandat o păpușă de 1,57 cm înălțime și 47 kg, care a costat 740 de lire sterline (833 euro), pe care o alintă Tukta. Bărbatul din Thailanda mărturisește că se simte fericit, deși are opțiuni în viața reală.

Citește și: Românul care a inventat o tehnică de furat banii din bancomate poate ajunge după gratii. Cât de departe a putut merge

Japonezul o preferă pe Tukta, păpușa lui, decât să se mai întâlnească cu femei reale

Suriya Sukkaset este un om divorțat, care a rămas cu un gust amar după experiențele sale amoroase. După ce a suferit din dragoste, bărbatul și-a găsit alinarea în brațele unei păpuși sexuale, lângă care se simte împlinit.

Thailandezul a povestit pentru presa străină că a trecut prin două divorțuri dureroase. Prima sa căsnicie a durat zece ani, iar a doua soție l-a părăsit pentru cineva mai tânăr.

Pentru a-i ține companie, el a comandat online păpușa, pe Tukta, și le-a spus producătorilor să o transforme în femeia visurilor sale, cu părul închis la culoare, dar cu pielea albă.

Suriya și „sufletul său pereche” s-au căsătorit în urmă cu doi ani și și-au reînnoit jurămintele într-o ceremonie pe 1 februarie, la casa lor din Bangkok, Thailanda. El a avut grijă să-i cumpere soției sale bijuterii din aur și ținute noi.

În ultimii cinci ani, bărbatul a ales-o întotdeauna în detrimentul întâlnirilor cu alte femei. A refuzat chiar și încercările fostei sale soții de a se împăca cu el.

„Am văzut un articol în mediul online despre un bărbat care călătorește prin lume cu o păpușă de cauciuc după ce a suferit din dragoste. Am avut ghinion la femei, așa că m-am gândit că o păpușă ar fi o soluție bună. Acum ea este sufletul meu pereche.

Oamenii cred că sunt bolnav mintal, dar nu sunt. Am o afacere de succes, fosta mea soție mă vrea înapoi și sunt o mulțime de femei cu care m-aș putea întâlni, dar nu vreau. Adevărul este că o prefer pe păpuşa mea, Tukta. Sunt fericit", a povestit bărbatul.

Citește și: Ce avere are cea mai modestă familie regală. Cu toții folosesc mijloacele de transport, iar copiii au învățat la școala publică

Suriya și-a amintit că nu a simțit nicio formă de legătură cu păpușa la început, dar după ce a făcut videoclipuri cu ea pe TikTok a simțit cum se înfiripă povestea lor de iubire. El a menționat că Tukta „a prins viață” atunci când și-a găsit pasiunea – să se îmbrace și să pozeze.

„Am simțit că păpușa prinde viață. S-a dovedit a fi la fel ca alte femei. Îi place să pozeze, la fel ca ele, și îi place să poarte aur și machiaj. Mama i-a dat numele Tukta înainte de a muri. După ce vin de la lucru, ne petrecem timpul împreună: o spăl și o îmbrac cu haine frumoase”.

Thailandezul și-a imaginat că păpușile nu arată ca o femeie normală, pentru că producătorii obișnuiesc să le facă decolteul și fundul prea mari.

În afară de aspectul ei fizic, Suriya a spus că apreciază la păpușa lui că nu l-a părăsit niciodată și nici nu se uită după alți bărbați, spre deosebire de fosta lui soție.

„Am trecut prin două divorțuri. Am fost căsătorit zece ani cu prima soție și alți zece ani cu cea de-a doua. Am avut grijă de ele, le-am cumpărat aur și haine frumoase. Dar nu a fost suficient, au vrut mereu mai mult.

A doua mea soție era cu 13 ani mai tânără decât mine și a divorțat pentru că-și dorea să cunoască pe cineva de vârsta ei. Păpușa mea nu va face asta niciodată. Este recunoscătoare pentru tot ceea ce are și nu mă va părăsi niciodată", a mai povestit el.

De la depărtare aducea cu o porție de spaghetti, până a început să se miște. Ce este ”creatura” din imagini... O femeie a găsit o pungă neagră și mare la gunoi, care i-a atras atenția. Ce a putut să găsească în ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x