Antena Căutare

A folosit un produs banal de înfrumusețare și a ajuns de urgență la spital. Ce greșeală a făcut tânărul

Un tânăr a povestit pe TikTok cum a suferit o reacție alergică după ce a folosit un produs banal de înfrumusețare, pe care majoritatea oamenilor îl utilizează frecvent.

colaj de imagini cu barbat care a suferit o reactie alergica la vopsea Galerie
Un tânăr a povestit pe TikTok cum a suferit o reacție alergică după ce a folosit un produs banal de înfrumusețare, pe care majoritatea oamenilor îl utilizează frecvent | Captura TikTok

Multe persoane s-au văzut nevoite să-și vopsească părul acasă și majoritatea omit să testeze produsul pe o bucată mică de piele ca să verifice dacă sunt alergici la vreunul dintre ingredientele pe care aceasta le conține.

Reacția alergică pe care a avut-o acest bărbat arată de ce este atât de important să nu sărim peste acest pas. Utilizatul Haydenphobia de pe TikTok a postat un videoclip în care le arată celor care îi urmăreasc activitatea cât de urât a reacționat organismul lui la vopseaua de păr.

Citește și: De ce oftăm și care e explicația științifică a oftatului. Ce spun specialiștii

Când a realizat că a făcut o greșeală și corpul său dădea primele semne că ceva este în neregulă, acesta a decis să fotografieze evoluția reacție alergice. Prima imagine arată o umflătură în zona tâmplei, care s-a extins la nivelul ochilui stâng, iar mai apoi i-a cuprins întreaga față.

Tânărul a ajuns la spital

Pe măsură ce reacția alergică a dus la tumefierea feței, bărbatul a fost nevoit să ceară ajutorul medicilor. Din dorința de a-i face pe ceilalți să nu facă aceeași greșeală, el a postat imaginile cu un puternic impact emoțional pe rețeaua socială, însă comentariile au arătat că nu a reușit.

”Încă nu voi face testul de alergie înainte de a mă vopsi”, a scris un internaut. Comentariul lui a primit peste 18.000 de aprecieri.

Citește și: Doar 50 de oameni din întreaga lume arată ca Jesus Aceves. De ce are fața acoperită în întregime de păr

Alții au scris că nu au răbdare să verifice dacă sunt alergici, în vreme ce unii au recunoscut că se tem de o eventuală reacție alergică, însă tot nu fac testul.

Câțiva utilizatori au mărturisit că nici nu și-au dat seama de faptul că testul este un pas important în procesul de vopsire a părului. ”Am crezut că testele pentru alergii sunt de fapt pentru a vedea cum ar arăta nuanța pe părul tău”, a notat un altul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: A cumpărat o canapea de pe internet, dar a avut surpriza vieții când a descoperit ce se află în ea: ”O, Doamne”

Sophie Mason a renunțat la job și câștigă 40 de mii de lire pe an. Momentul în care i s-a schimbat viața... Cum arată Dannielynn Birkhead, fiica modelului Anna Nicole Smith. Tânăra are o poveste dramatică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x