Căutare Live

A nins în deșert, în cea de-a doua zi de Crăciun! Imagini uluitoare! VIDEO

A nins în deşert, în sudul Californiei, în cea de-a doua zi de Crăciun! Un strat gros de zăpadă a acoperit un parc natural cunoscut pentru peisajul său arid.

Ninsoarea a făcut probleme şi în trafic în Statele Unite ale Americii. Zeci de şoferi au rămas blocaţi pe şosele şi mai multe autostrăzi au fost închise.

Autoritățile au emis și o avertizare de viscol pentru sudul statului american.

În Los Angeles a plouat torențial, iar vântul a bătut cu forță, potrivit presei locale.

De altfel, și în România, ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben de vreme severă până pe 29 decembrie 2019. Ce au anunțat meteorologii, puteți afla de aici.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri