Antena Căutare

Afla cum poti trimite pomelnice sau acatiste online!

Totul are un pret! Chiar si serviciile religioase. Site-ul crestinortodox.ro, spre exemplu, ofera posibilitatea trimiterii unor pomelnice sau acatiste catre manastiri, scrie gandul.info. "Salut, te informam ca am primit pomelnicul" - asa suna mesajul pe care administratorii portalului crestinortodox.ro ti-l trimit dupa ce a fost confirmata plata on-line a serviciului bisericesc.

Manastirea la care doresti sa fii pomenit va primi solicitarea intr-un e-mail, iar parintele-staret de acolo va scoate la imprimanta mesajul si il va citi in biserica, ne asigura preotii.

In functie de solicitare, pentru un acatist citit o zi in biserica se plateste un euro sau 2,80 euro pentru trei zile. Pentru un pomelnic cu o valabilitate de o saptamana, de pe cardul unui solicitant vor fi extrasi automat 6,16 euro, iar pentru o luna de ajutor divin, cei "pacatosi" vor scoate din buzunar 24 de euro.

Fara taxe, pomelnicul nu trece la "pasul urmator" si nu este trimis catre biserica pe care ai ales-o.

Pentru izbavirea de pacate a celor vii si a celor trecuti in nefiinta, "vama" e platita direct de pe cardurile Visa, MasterCard, Discover, American Express sau prin sistemul de plata online PayPal.

Patriarhia nu este de acord cu initiativa intreprinzatorilor care "speculeaza comoditatea". Donatiile credinciosilor ar trebui sa fie benevole, iar serviciul religios nu ar trebui conditionat de achitarea unei sume prestabilite, spun reprezentantii Patriarhiei.


sursa: Antena3.ro

foto: crestinortodox.ro

Fosila celui mai mic dinozaur din lume, descoperita in Marea Britanie... Facebook da semne de oboseala! Afla motivele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x