Antena Căutare

Animalele de companie pot deveni nemuritoare! Afla cum!

Mary Kaufman din Lonoke, Arkansas, SUA, doarme in continuare langa iubitul ei Yorkshire Terrier Brittney, chiar daca patrupedul a murit de o lunga perioada de timp.

Dupa ce Brittney a murit in 2011, la varsta de 14 ani, Mary Kaufman (64 de ani), a ales sa nu isi ingroape mult-iubitul animal, ci sa il impaieze, pentru a-l putea avea tot timpul langa ea. Femeia spune ca o alina extrem de tare faptul ca poate inca sa il priveasca si sa il atinga pe preferatul ei. Mai mult, Mary Kaufman nu simte ca Brittney, loialul ei companion, a plecat de langa ea.

"Brittney inseamna mult pentru mine. Mi-am pierdut si sotul si fiul, iar in tot acest timp, catelusul a fost langa mine. Atunci cand pierdem un membru al familiei, nu uitam pur si simplu de el si trecem mai departe. El inca face parte din viata noastra", a declarat Mary Kaufman.

Conservarea animalelor iubite prin impaiere a devenit, treptat-treptat, o optiune tot mai ceruta in randul stapanilor de necuvantatoare.

Sursa: abcnews.go.com

FOTO! Cinci arbori exotici bizari... VIDEO! SUA: Un cuplu s-a trezit cu iahtul in casa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x