Antena Căutare

Cariera și relațiile, în prim plan în noul an! Horoscopul complet pentru 2014, prezentat de Camelia Pătrășcanu

Două lucruri sunt extrem de importante încă de la începutul anlui 2014: relațiile și cariera. Contează marile scopuri și țeluri în viață. Nu vrem doar să facem față vieții, ci să realizăm lucruri mari. Trebuie să ne punem obiective mari și ambițioase care să ne reprezinte.

Două lucruri sunt extrem de importante încă de la începutul anlui 2014: relațiile și cariera. Contează marile scopuri și țeluri în viață. Nu vrem doar să facem față vieții, ci să realizăm lucruri mari. Trebuie să ne punem obiective mari și ambițioase care să ne reprezinte. Iată care sunt previziunile astrologice pentru anul 2014!

Pentru berbeci este foarte importantă cariera. Nu pot face compromisuri. Ei nu vor lăsa de la ei nici în familie, nici în problemele legate de carieră. Sunt capabili chiar să își sacrifice o relație pentru a obține ceea ce doresc.

Taurii simt nevoia de un sprijin concret din partea partenerului în proiectele pe care le au. Vor avea un moment bun financiar în iunie-iulie.

Gemenii stau foarte bine în plan afectiv. Își vor găsi repede un partener, iar cei care îl au își fac planuri care implică copiii.

Vezi previziunile complete în VIDEOCLIPUL de mai sus!

Balanțele vor liniște, iar săgetătorii au reușite pe toată linia! Horoscopul zilei de 30 decembrie, cu Andreea Joița... Decizie inedită: Ei au ales să-și unească destinele de revelion!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x