Antena Căutare

AUTOCENZURĂ! Fotografiile cu Hitler pe care chiar el le-a interzis! Credea că îl înfăţişează într-o ipostază "sub demnitatea umană"

Fotograful nazist Heinrich Hoffmann, dar şi prieten al lui Hitler, a făcut publice imagini cu Fuhrer-ul, dar şi detalii interesante din viaţa acestuia

Fotograful nazist Heinrich Hoffmann, dar şi prieten al lui Hitler, a făcut publice imagini cu Fuhrer-ul, dar şi detalii interesante din viaţa acestuia

Conform lui Hoffmann, Adolf Hitler a fost foarte selectiv în ceea ce priveşte apariţiile în public şi pozele care se publicau cu el. Una dintre numeroasele poze pe care i le-a făcut Heinrich Hoffman, care se bucura de simpatia celui care avea să conducă Germania între 1933 şi 1945, a fost interzisă de Hitler pentru că l-ar fi înfăţişat pe acesta într-o ipostază "sub demnitatea umană".
CITEŞTE ŞI O altă față a lui Hitler! O fotografie inedită care-l înfățișează pe dictator alături de o fetiță face furori pe internet!
Fuhrer-ul poartă pantaloni scurţi şi stă rezemat de un copac, într-o pădure. Poartă mândru svastica şi priveşte cu superioritate către aparatul de fotografiat. Se întâmpla în 1920.
Seria fotografiilor interzise continuă:
Heinrich Hoffmann este şi cel care i-a prezentat-o pe Eva Braun lui Hitler, partenera de viaţă a dictatorului pentru o perioadă îndelungată şi soţia să timp de o zi. S-au căsătorit pe 29 aprilie 1945, chiar cu o zi mai târziu luând decizia de a se sinucide împreună.
Ruşii intraseră deja în Berlin şi războiul fusese pierdut. Hitler s-a împuşcat în cap, în timp ce Eva Braun s-a otrăvit cu cianură.
Horoscopul zilei de 10 aprilie. Leii au discuţii în contradictoriu cu partenerul... Ăsta e cel mai tare TEST de perspicacitate! Mută două beţe pentru ca gunoiul să nu mai fie în făraş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x