Antena Căutare

Avertismentul fără precendent al lui Stephen Hawking: „Omenirea rămâne fără timp!”

Oamenii vor trebui să colonizeze o altă planetă, în maximum 100 de ani, pentru ca omenirea să supravieţuiască. Este cel mai nou avertisment al profesorului Stephen Hawking

Oamenii vor trebui să colonizeze o altă planetă, în maximum 100 de ani, pentru ca omenirea să supravieţuiască. Este cel mai nou avertisment al profesorului Stephen Hawking.

Astrofizicianul a realizat un nou documentar, denumit ''Expediţie către Noul Pământ',' în care afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ, aceasta fiind nevoită să supravieţuiască schimbărilor climatice, prăbuşirii asteroizilor, epidemiilor şi suprapopulării, informează Mediafax.

În noua producţie, Hawking şi studentul său Christophe Galfard călătoresc prin lume, pentru a observa cum vor putea oamenii să supravieţuiască în Spaţiu, notează The Telegraph.

Imagini ÎNGROZITOARE. Un avion SE PRĂBUȘEȘTE chiar sub ochii trecătorilor! Totul EXPLODEAZĂ în jurul avionului... Regina Marii Britanii n-are permis, dar și-a scos Jaguarul la plimbare! La 91 de ani, Elisabeta a II-a a fost fotografia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x