Antena Căutare

Bautura acrisoara, tarif extra intr-un restaurant din Cluj! Un barbat a fost pus sa plateasca felia de lamaie din paharul cu apa

O iesire in oras, la masa, se poate trasforma intr-o intamplare ce te lasa fara cuvinte. Un client al unui restaurant din centrul Clujului a simtit-o pe pielea lui atunci cand a primit nota de plata!

Barbatul a consumat meniul zilei si apa...cu lamaie! Mare i-a fost mirarea atunci cand pe nota de plata era trecuta felia de lamaie pe care chelnerul i-a pus-o in bautura.

Stupefiat si usor amuzat la inceput, clujeanul a cerut explicatii, iar raspunsul a fost clar: Lamaia se plateste! Acesta a depus o sesizare la Protectia Consumatorului.

Salate e Panini

Citeste mai mult: adev.ro/mqt5g7Mare i-a fost mirarea atunci cand a observat ca pe nota de plata este trecuta felia de lamaie care i-a pus pusa in bauturaStupefiat, barbatul a cerut explicatii. Suma pentru produsul trecut ca topping era modica, 2,5 lei, insa explicatiile reprezentantilor resturantului l-au uimit. Acesta a depus o sesizare la Protectia Consumatorului.

"Am mancat la un restaurant care isi bate joc de clienti. Am cerut meniul zilei si apa plata cu lamaie. Lamaia mi-a fost tarifata cu 1,5 lei. Jenant”, a scris clujeanul in sesizare.

Intrebati cum este posibil, reprezentantii restaurantului au explicat ca apa plata este un produs separat, la fel ca si lamaia, care este topping.

„Avem topping de lamaie, de portocale, de menta. Nu a fost o lamaie, a fost o jumatate de lamaie”, este varianta celor care l-au servit pe barbat.

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce-ti rezerva astrele pe 2 august!... E fierbinte, frige, frige: chinezii fac omleta pe gura de canalizare!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x