Antena Căutare

Cât a plătit o româncă pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Nu i-a venit să creadă că prețul e real

O româncă a răbufnit pe internet, după ce a plătit o sumă uriașă pentru câteva felii de cozonac de la un supermarket cunoscut.

Cât a plătit o femeie pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Româncei nu i-a venit să creadă Galerie
Cât a plătit o femeie pentru „trei felii” de cozonac de la un cunoscut supermarket. Româncei nu i-a venit să creadă | Shutterstock

Mihaela Moise a povestit pe TikTok cea mai recentă experiență pe care a trăit-o într-un cunoscut lanț de magazine din România. Pentru că fiica ei a avut poftă de cozonac, femeia s-a dus la cel mai apropiat magazin să achiziționeze câteva felii din desertul tradițional. Însă, acolo, mare i-a fost mirarea când a citit eticheta. Iată câți bani a scos din buzunar pentru un sfert de cozonac!

Citește și: Cum poți evita să îți iasă un cozonac necopt la mijloc. Câteva reguli importante

Cât au ajuns să coste câteva felii de cozonac în magazin: „Nici nu-ți vine să-l mai mănânci”

Cu doar câteva zile înainte de Paște, românii au început să se pregătească pentru această sărbătoare și să cumpere alimentele pentru a pregăti preparatele tradiționale. În același timp, unii preferă să își achiziționeze produsele gata făcute pentru a salva din timpul petrecut în bucătărie.

Citește și: Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri

De exemplu, o româncă a cumpărat o bucată de cozonac pentru copilul ei, care și-a dorit să mănânce din acest desert tradițional. Ulterior, ea a postat un clip pe rețelele de socializare și le-a arătat oamenilor ce prețuri au anumite produse înainte de sărbătorile Pascale.

Se pare că bucata de cozonac pe care a achiziționat-o a costat aproxmativ 70 de lei, potrivit Fanatik. Atunci când a văzut cât de mult costă, femeia a avut un șoc.

„70 de lei o bucățică de cozonac! Dacă nu cerea copilul, vă imaginați că nu cumpăram. Îmi era poftă și mie când l-am văzut că arăta bine… Când am ajuns la casă am dat 50 de lei, probabil că expiră, (...) Să vă dea cineva 10% pe o bucățică de cozonac… 70 de lei oameni frumoși, o bucățică de cozonac de îl țin în palmă, trei felii fac din el. E foarte bun, dar 70 de lei? 70 de lei o bucățică de cozonac, nici nu îți vine să-l mai mănânci…”, a spus femeia în clipul video încărcat pe Tik Tok, potrivit sursei citate mai sus.

Aici clipul video postat de româncă pe TikTok:

Citește și: Cât au ajuns să coste ouăle cu doar câteva zile înainte de Paște: „Diferența de preț nu este justificată”

„Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”

Ulterior, internauții au reacționat la postarea femeii. În timp ce unii au fost revoltați de preț, alții i-au spus româncei că ar fi putut face mai mulți cozonaci acasă cu acești bani.

„Cu 70 de lei faci patru cozonaci”/„Ai fi putut să faci tu”/„De aia trebuie să facem acasă și să vedem la cine mai vinde”/„Imaginați-vă cât costă un cozonac întreg!”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor care au vizionat clipul video, potrivit Fanatik.

Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!... Planta care aduce profit românilor care o cultivă! Doar un kilogram costă 100 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x