Căutare Live

Cât de rapid ești? Găsește diferențele dintre cele două imagini! Un copil de clasa I le vede imediat!

Un copil de școală primară ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea este mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta nu mai suntem atenți la detalii, iar spiritul nostru de observație este diminuat.

Un copil de școală primară ar găsi diferențele în mai puțin de un minut, însă specialiștii spun că pentru un adult misiunea devine mult mai dificilă. De ce? Pentru că odată cu vârsta nu mai suntem atenți la detalii, iar spiritul nostru de observație este diminuat.

Așa cum se întâmplă de obicei, micuții noștri au un spirit de observație mult mai dezvoltat, poate și datorită faptului că sunt mereu curioși și antrenați datorită jocurilor și a desenelor animate. În multe cazuri reușesc să rezolve anumite probleme de logică și atenție mai rapid decât părinții.

O astfel de situație întâlnim și la acest test, cele două imagini fiind diferențiate de mici detalii. Tu le vezi?

Câteva sugestii: seiful din cea de-a doua imagine are butoane și în partea de jos, punga hoțului e în euro și nu în dolari, sertarul de la birou ee închis, forma clanței e alta, mimica proprietarului e diferită, victima stă cu ochii închiși, are un pantof în picioare, pistolul escrocului are și un steguleț, vaza are toartă, freza hoțului e diferită.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri