Antena Căutare

Câți ani are de fapt Diana Șoșoacă și care este numele ei complet. Puțini știu acest lucru

Diana Șoșoacă este o figură extrem de cunoscută a lumii politice, care și-a căpătat notorietatea în vremea pandemiei, când mesajele sale anti-vacciniste și anti-europene prindeau contur în spațiul media și politic. Controversata senatoare și avocată a fost protagonista mai multor scene ale scandalurilor în parlament, ședințe și la proteste.

colaj foto cu diana sosoaca Galerie
Diana Șoșoacă este avocată și senator român în partidul S.O.S | Hepta.ro

Diana Șoșoacă are un număr impresionant de urmăritori ai mesajelor sale, dar corespondent complementar, un număr uriaș de persoane care resping ideile sale. Ea a devenit cunoscută prin câteva elemente care i-au adus vizibilitate încă de când făcea parte din AUR. Vocea ridicată, ironiile la adresa politicienilor, susținerea unor idei controversate în perioade de criză și prezența sa în mijlocul unor scandaluri politice

Citește și: Cine este și cu ce ocupă mama senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă. Femeia spune că fiica sa îi seamănă mult

Care este numele real al senatoarei Diana Șoșoacă și câți ani are

Diana Șoșoacă s-a născut pe 13 noiembrie 1975 în București, România. Acesta împlinește anul acesta 49 de ani, iar numele său complet este Diana Ivanovici - Șoșoacă. Religia sa public declarată este creștin-ortodoxă. Ea și-a început cariera ca avocată, iar apoi a devenit senatoare în legislatura 2020-2024, afiliată partidului S.O.S, continuându-și lupta și în calitate de avocat.

România, după ce a făcut parte din partidul AUR. Este cunoscută pentru mesajele ei anti-vacciniste, anti-europene. În 2021 a fost exclusă din partidul AUR din motive de indisciplină, arată detaliile din presă.

Citește și: Ce apare când intri pe contul senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă. Avertismentul Facebook pentru cei care o urmăresc

Viața personală a senatoarei Diana Ivanovici - Șoșoacă, în vârstă de 49 de ani

Diana Șoșoacă este în prezent căsătorită cu Dumitru-Silvestru Șoșoacă și are doi copii, o fată și un băiat. Aceasta a mai avut două mariaje anterioare, înainte de a fi într-o relație de lungă durată cu actualul său soț. Te-ar putea interesa și Cine este Silvestru, soțul Dianei Șoșoacă. Cum arată bărbatul care i-a devenit al treilea soț.

Copiii săi sunt ținuți departe de ochii publicului având în vedere activitatea publică a sa. În nenumărate rânduri, Diana Șoșoacă s-a plâns de amenințările pe care le-a primit și preferă să își țină familia cât mai protejată de lumina reflectoarelor.

Citește și: Diana Șoșoacă, critici la adresa nunții lui George Simion. Ce a dezvăluit despre Ilinca, soția lui

Protestul fermierilor și transportatorilor. Diana Şoşoacă a ajun la Chiajna,unde se află fermierii şi transportatorii care vor să ajungă la Bucureşti pentru a protesta

Diana Şoşoacă încearcă să îi convingă pe reprezentanţii forţelor de ordine să permită protestatarilor să-şi continue drumul către Bucureşti, relatează Agerpres.

Şi preşedintele AUR, George Simion, s-a aflat la Chiajna, unde a discutat cu fermierii şi transportatorii aflaţi acolo.

Liderul AUR a susţinut că forţele de ordine au comis un abuz prin blocarea transportatorilor în Chiajna, precizând că este dreptul oamenilor de a protesta.

Prefectul Capitalei, Rareş Hopincă, prezent şi el la Chiajna, i-a îndemnat pe aceştia să alcătuiască o delegaţie pentru a dezbate soluţii la problemele lor.

Hopincă a subliniat că dreptul de a protesta este garantat de Constituţie şi a făcut apel la manifestanţi să depună o solicitare de autorizare a acţiunii lor la Primăria Capitalei.

Protestatarii încearcă să ajungă la Bucureşti cu maşini agricole şi de transport, fiind opriţi de Poliţie la Chiajna.

Citește și: Ilinca Simion, imagini emoționante cu burtica de gravidă și ecografia bebelușului. Cum s-a filmat soția lui George Simion

Doi bătrâni s-au stins din viață după ce au lăsat radiatorul pornit și temperatura din casă a ajuns la valori uriașe... Carmen Harra, previziuni sumbre despre Elena Udrea, aflată în spatele gratiilor. Ce a văzut despre fostul ministru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x