Antena Căutare

Ce a putut să descopere o femeie în punga de spanac luată de la un supermarket cunoscut. A pozat totul

O femeie a deschis o pungă de spanac și, când s-a uitat mai atent, a făcut o descoperire ce a speriat-o din plin. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

colaj foto cu o punga de spanac tinuta de o femeie, frunze de spanac si katherine bacon alaturi de sotul ei Galerie
Când a văzut ce era în punga de spanac, femeia s-a speriat din plin | Antena 1

Fiindcă se apropia ora cinei, o femeie a decis să pregătească ceva de mâncare. S-a dus la frigider, a luat o pungă de spanac și când a deschis-o a tras o sperietură de zile mari.

Când a deschis o pungă de spanac și a văzut ce era înăuntru, o femeie a tras o sperietură de zile mari

Aceasta este situația neașteptată prin care a trecut Katherine Bacon în vârstă de 32 de ani din Sussex, Marea Britanie. Doamna cu pricina cumpărase o pungă de spanac în urmă cu nouă zile, însă nu a consumat-o imediat, ci a ținut-o la frigider. Într-o zi, când a decis să pregătească cina, a luat punga din frigider și, când a deschis-o, a avut parte de o sperietură de zile mari.

Citește și: O femeie a aruncat o pungă de gunoi la pubelă, dar când s-a uitat mai atent a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

Nu mică a fost mirarea atunci când a văzut că în interior se afla o șopârlă de culoare verde închis. Soțul britanicei a venit să se uite mai atent la pungă. Inițial, acesta a crezut că viețuitoarea nu mai era vie.

„Am cumpărat niște spanac de la un supermarket și ne-am ales și cu un animal de companie. Soția mea a scos pachetul din frigider și a început să țipe, întrebându-se peste ce a dat. Am fost amândoi șocați. Nu ne venea să credem. A stat acolo timp de opt sau nouă zile. Am crezut că șopârla era moartă, dar apoi am reușit cumva s-o trezesc. Cred că era adormită. S-a trezigt și a început să se plimbe prin pungă. Când am realizat că era vie am fost uimiți și am început să ne întrebăm ce putem face cu ea”, a mărturisit bărbatul femeii, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Doi tineri au cumpărat o salată de la magazin și au încremenit când au văzut ce era în pungă. Ce se strecurase printre frunze

Cuplul a sunat apoi la un serviciu britanic de protecție a animalelor și a cerut ajutor. Voluntarii de acolo și-au arătat imediat interesul pentru a ajuta. Șopârla a fost apoi preluată și după într-un loc unde poate să fie în siguranță.

Reprezentanții magazinului de unde a fost cumpărat spanacul și-au cerut scuze pentru incident și au spus că vor face verificări. Între timp, pozele cu descoperirea făcută de femeie într-o pungă de spanac.

Citește și: O femeie a cumpărat un pachet de scutece pentru bebeluș, dar când l-a deschis a găsit un bilet. Peste ce a dat când l-a citit

Cum arată cea mai sinceră invitație la nuntă. Doi miri au amuzat întreg internetul, iar imaginea a ajuns virală... O pisică și-a salvat stăpâna în cel mai neașteptat mod. Ce pericol se ascundea sub podea, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x