Antena Căutare

Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. A început să miște, iar oamenii au luat-o la fugă

O creatură cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat pe o plajă din Singapore a băgat spaima în turiști. Bărbatul care se plimba în zonă a scos imediat telefonul și a filmat vietatea care a fost comparată cu un „monstru”. Ce este, de fapt!

Ce este creatura cu ochi holbați și dinți ascuțiți care a eșuat la mal. Turiștii au luat-o la fugă îngroziți | Captură Youtube

Un pește „terifiant” și neobișnuit a fost descoperit de un turist care se plimba pe o plajă din Singapore. Apariția i-a făcut pe oameni să o ia la fugă, iar imaginile distribuite în mediul online au suscitat reacții la fel de înspăimântate, potrivit dailymail.co.uk.

Citește și: Ce este creatura de culoarea sângelui care a eșuat la mal. Asemănarea cu creierul uman i-a speriat pe turiști

Ce este „monstrul” cu privire fixă apărut pe o plajă din Singapore

Creatura neobișnuită a fost găsită plutind pe nisip, în timp ce stătea complet nemișcată și privea cu ochii fixați în sus. Dennis Chan este cel care a descoperit vietatea și a distribuit imaginile pe Instagram.

Articolul continuă după reclamă

Descoperirea a fost cu atât mai terifiantă cu cât animalul bizar se mișca. Videoclipul în care este surprins a strâns 1,2 milioane de vizualizări și peste un milion de aprecieri, iar cei mai mulți internauți s-au arătat îngroziți, potrivit dailymail.co.uk.

„O priveliște neobișnuită și fascinantă. Acești pești ciudați se îngroapă în nisip, lăsându-și doar capetele la vedere, aparent privind stelele în timp ce așteaptă o pradă nebănuită.”, a comentat bărbatul care a făcut descoperirea. „Sunt asemănători cu peștii-scorpion, ceea ce înseamnă că posedă și țepi veninoși cu care pot produce înțepături dureroase.”, a completat Dennis Chan, notează sursa citată.

În videoclipul postat, Dennis Chan arată mai întâi un prim-plan al peștelui. Pe măsură ce îl filmează din unghiuri diferite, creatura continuă să țină privirea fixă, dar dintr-o dată este observată cum se agită să respire. Ulterior, vietatea înspăimântătoare se ascunde în nisip.

„Nu o să mai intru niciodată în apă”

Se estimează că există peste 50 de astfel de specii de pești, iar unele posedă un organ care produce electricitate, potrivit dailymail.co.uk.

Utilizatorii rețelelor de socializare s-au arătat extrem de neliniștiți la vederea creaturii neobișnuite, iar unii au precizat că le-a insuflat o nouă fobie.

„Acesta este acum demonul meu din somn... nu o să mai intru niciodată în apă... din nou.”, a scris un utilizator, în timp ce altul a comentat: „O nouă frică a fost deblocată.”, citează sursa menționată mai sus.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate

„Este aproape de perfecțiune” Motivul pentru care o vacă este păzită de gărzi înarmate și camere de supraveghere... Povestea incredibilă a acestui om al străzii care a absolvit o facultate de prestigiu! Cum a reușit să facă acest lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x