Antena Căutare

Ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire! Trebuie neapărat să iei măsuri

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai parte de un coșmar și să te trezești noaptea speriat! Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire? 

Cu siguranță ți s-a întâmplat să ai parte de un coșmar și să te trezești noaptea speriat! Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire?

Se spune că visele au o semnificație extrem de importantă și pot da indicii importante despre ceea ce urmează să ni se întâmple în viitorul apropiat.

Dacă ți s-a întâmplat să visezi o nenorocire, o cataastrofă sau un accident atunci înseamnă că ești destul de frământat de probleme în ultima perioadă. Un anumit lucru te macină țo te face să asociezi în vis problemele tale cu un catastrofă naturală sau rutieră.

Dacă ai visat mai multe tragedii, accidente sau catastrofe atunci acesta este semnul că în viaţa ta se întâmplă anumite lucrurile pe care le ignori, dar care s-ar putea transforma oricând într-o adevărată problemă.

Ce înseamnă dacă ai visat un accident sau o nenorocire! Trebuie neapărat să iei măsuri

Semnificaţiile visului în care apare un accident sau o nenorocire: neglijență, probleme,traume, frământări interioare, situații dificile, probleme fără răspuns sau soluție, frică, teamă de necunoscut, lipsa controlului, eforturi mari,

Ce înseamnă când visezi un accident rutier?

Dacă în visul tău tu conduci o maşină şi faci accident este semn că în viaţa reală treci printr-o perioadă dificilă în care te străduieşti să atingi un scop important din viaţa ta. Depui foarte multe eforturi, eşti tensionat iar suspansul din viaţa profesională se reflectă la nivel subconştient prin acest accident de maşină. Eşti stresat, te temi tot timpul că ceva ar putea merge rău şi că dintr-o singură, mică neglijenţă tot se va duce pe apa sâmbetei. Simţi că sunt anumite aspecte asupra cărora nu deţii controlul şi că din cauza ta, toate eforturile celor implicaţi în problema creată vor fi în van. Te simţi responsabil de ceva care îţi depăşeşte puterile, dar nu laşi să se vadă asta în afară, vrei să fii puternic şi să ţii în continuare toate frâiele, chiar dacă în interior te consumi incredibil de mult, potrivit zenivers.ro.

Dacă visezi un accident de avion nu este cazul să te impacientezi, din contră este semn bun care prevesteşte venirea unor prieteni din străinatate sau faptul că reiei legătura cu nişte prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult.

Dacă visezi un accident pe mare este semn bun, mai ales dacă în accident este implicat în vapor, este semn că îţi găseşti jumătatea sau că vei intra într-o relaţie nouă şi de lungă durată.

VIRAL! Un chinez a înghiţit 50 de ardei iuţi într-un minut: "I-a mâncat cu o viteză halucinantă. Maestrul de ceremo... Imaginea care a scandalizat internetul! Cum a fost surprinsă această bloggeriță la câteva ore după ce a născut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x