Antena Căutare

Ce înseamnă dacă trosnește mobila din casă! Semne și indicii că ai energii negative în casă

De cele mai multe ori, acumularea de energie negativă într-o casă poate declanșa dureri de cap, insomnii, neliniște și chiar certuri!

De cele mai multe ori, acumularea de energie negativă într-o casă poate declanșa dureri de cap, insomnii, neliniște și chiar certuri!

Energiile negative pot afecta semnificativ o casă. Acesta este motivul pentru care în unele locuințe te simți „ca acasă”, iar în altele te simți neliniștit și îți dorești să pleci rapid. Totul are legătură cu energiile din locuința respectivă! Chiar și diferitele probleme de tip ghinioane (geamuri sparte, baterii stricate etc) au legătură cu acest fenomen.

Dacă trosnește mobila e iar un semn rău și energia negativă poate fi îndepărtată dacă pui un pahar cu apă, într-o încăpere.

Invitată la Lumea Nevăzută, Lidia Fecioru îți protejezi casa de energiile negative!

Cum îți dai seama dacă ai energii negative în casă? Află totul urmărind materialul video de mai jos, din emisiunea celor de la Antena Stars.

A ieșit „la agățat” în cel mai uluitor mod cu putință! Admiratoarele stau la rând! „Nu sunt un ratat! Vreau o iubită!” -... Ce dotări au noile autospecialele Volkswagen Polo ale Poliției Rutiere. Motor de 1.2 pentru misiuni speciale, dar asta n...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Parteneri
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x