Căutare Live

Ce înseamnă dacă visezi că moare cineva drag, precum o rudă sau iubitul! Urmează vești importante

Unul dintre cele mai terifiante vise este acela în care moare cineva drag ție. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă acest lucru și ce anume prevestește?

Unul dintre cele mai terifiante vise este acela în care moare cineva drag ție. Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă acest lucru și ce anume prevestește?

Oricât de ciudat ar suna, dacă visezi că moare cineva drag ție nu înseamnă neapărat un lucru rău, ci semnificația are o valoare oarecum pozitivă.

Mai exact, moartea din vis semnifică o schimbare, o perioadă de tranziție sau o nouă direcție în viață.

Ce înseamnă când visezi că moare cineva drag şi nu poţi face nimic?

Interpretarea visului în care mor diverse persoane din jurul nostru se face în funcţie de ceea ce înseamnă persoana respectivă pentru noi.

Citește și: Ce înseamnă când îl visezi pe Dumnezeu sau pe Iisus! Puțini cunosc semnificația acestui semn!

Atunci când te visezi neputincios în faţa morţii cuiva drag este semn că vei avea parte de nişte evenimente care vor schimba ceva în personalitatea ta şi în adâncul tău nu vei mai fi aceeaşi persoană. Este posibil ca în viaţa reală să te confrunţi cu nişte întâmplări care să-ţi schimbe viziunea despre viaţă şi modul în care priveşti lucrurile, astfel moartea din visul tău reprezintă o trecere de la o etapă la o altă etapă – mai bună, mai frumoasă.

Ce înseamnă dacă visezi că moare cineva drag, precum o rudă sau iubitul! Urmează vești importante

Ce înseamnă când visezi că moare cineva din familie?

  • Dacă visezi că îţi moare mama este semn că în realitate ai şansa să îţi schimbi personalitatea în mod pozitiv şi să te comporţi într-un fel mult mai benefic faţă de ceilalţi. Este posibil ca în viaţa reală să ai parte de nişte evenimente care te vor schimba destul de mult la nivel interior şi să realizezi că este necesar să te comporţi altfel, să fii mai blând, mai înţelegător şi mai bun cu cei din jurul tău.
  • Dacă visezi că moare tatăl tău este semn că în viaţa reală nu te poţi descurca prea bine într-o situaţie în care este necesar să iei atitudine, să fii în conducerea unei anumite situaţii şi să iei decizii importante.
  • Pe de altă parte dacă visezi că moare cineva de care nu eşti aşa de apropiat este semn că sunt mari şanse să câştigi o sumă mare de bani sau să ai şansa să primeşti o moştenire.
  • Dacă visezi că îţi moare un prieten este semn că vei trece printr-o întâmplare destul de dificilă în care simţi lipsa unui sprijin şi a unui suport moral.

Citește și: Tu știai? Ce înseamnă dacă visezi că faci amor cu o persoană necunoscută?

Ce înseamnă când visezi că îţi moare iubitul/iubita?

Acest vis indică o destrămare a relaţiei voastre la nivel de subconştient şi că în sinea ta simţi că lucrurile nu mai merg chiar ca la început, chiar dacă nu poţi accepta acest lucru cu adevărat. Moartea persoanei dragi în vis reflectă de fapt stingerea iubirii şi a sentimentelor frumoase dintre voi, ci nu trecerea ei în nefiinţă, informează cei de la zenivers.ro.

Studentă la drept, prea sexy ca să-și găsească un job! Cum arată blonda... Un român din Germania a venit pe targă ca să voteze! Imagini incredibile de la secția de votare (VIDEO)...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x