Antena Căutare

Ce se ascunde pe cartea de 8 de romb (caro), de fapt. Detaliul pe care nu mulți l-au observat la cărțile de joc

În fiecare pachet de cărți de joc există și o carte de 8 de romb (caro), însă puțini au observat ce detaliu surprinzător ascunde această carte.

imagine cu o carte de joc ce reprezinta 8 de romb Galerie
Descoperă ce se ascunde în cartea cu 8 de romb, de fapt | sursa foto: Shutterstock

Jocul de cărți este extrem de popular în toate țările și opțiunile nu sunt deloc puține. Poker, tabinet, trombon sau kems, iată doar câteva din jocurile pe care le poți juca cu familia, cu prietenii sau chiar la sălile de joc. În fiecare pachet de joc există un 8 de romb (caro), însă puțini sunt cei care au observat ce detaliu se „ascunde” pe această carte.

Ce se ascunde pe cartea de 8 de romb (caro), de fapt. Detaliul pe care nu mulți l-au observat

Aproape toată lumea știe măcar câteva jocuri de cărți și, în prezent, oamenii se pot bucura de acest hobby fie jucând fizic, fie în mediul online.

În orice pachet găsim 54 de cărți de joc și una dintre ele este 8 de romb (caro). Recent, un utilizator Twitter a stârnit un val puternic de reacții atunci când a dezvăluit ce detaliu se ascunde pe această carte.

Citește și: De ce sunt doi jokeri într-un pachet de cărți de joc. Cum au apărut și la ce folosesc

Potrivit acestuia, cele 8 romburi de pe carte sunt așezate în așa fel încât ele să formeze cifra 8.

„Ce vârstă aveai atunci când ai descoperit asta?”, scrie internautul în dreptul imaginii din postare, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: Magicianul Robert Tudor, trucuri nemaivăzute cu cărți de joc

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea a devenit virală și a făcut senzație, făcând rapid înconjurul lumii.

Când au fost inventate cărțile de joc

În prezent există numeroase jocuri de cărți ce diferă în funcție de țară și cultură. Istoria ne arată faptul că cei care au inventat cărțile de joc au fost chinerii, undeva prin secolul al nouălea, în timpul dinastiei Tang. Ulterior, acestea au devenit tot mai populare și au început să fie folosite și în Egipt și India.

În Europa, cărțile de joc au ajuns abia în secolul al XIV-lea, în țări precum Italia, Spania, Franța și Portugalia. Inițial, fiecare țară folosea propriile simboluri: italienii și spaniolii foloseau cupa pentru trandafirul elvețian, iar germanii și francezii au ales inima. Pentru romb (caro), elvețienii au folosit clopoțelul, în timp ce spaniolii au ales ca symbol moneda.

Ulterior, setul de cărți de joc francez s-a bucurat de cea mai mare popularite și structura acestuia (ce folosește simboluri precum inimă, romb, treflă și pică) s-a extins în toată lumea. În prezent, un set de cărți de joc conține 54 de cărți, dintre care două sunt cu jokeri.

Cum a reacționat o bunică aflată în spital atunci când și-a făcut nepoata în rochie de bal. Momentul emoționant a fost f... Fenomenul fascinant care a apărut pe cer în timpul unei furtuni. Ce a fost surprins, de fapt, în imagini | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x