Căutare Live

Cea mai batrana familie de glob - varsta lor adunata este de 818 ani!

Probabil nu doar o data v-ati intrebat care este secretul longevitatii. Poate genetica, alimentatia sau tara in care locuiti? Poate ca raspunsul il putem afla de la membrii celei mai longevive familii din lume care, culmea, nu a trait in China sau Japonia, ci in... Italia!

Va prezentam cea mai batrana familie de pe glob. E formata din opt frati si surori, a caror varsta adunata e de 818 ani. Sunt italieni si toti locuiesc in acelasi sat din Sardinia. Reprezetantii Guiness au consemnat acest aspect incredibil in Cartea Recordurilor.

Oficialii le-au inmanat certificatul chiar de ziua uneia dintre surori care a implinit recent 105 ani. Batrana, pe numele ei Consolata, are la randul ei noua copii, 25 de nepoti si a trecut prin cele doua razboaie mondiale iar de cand e ea pe lume, Italia a schimbat 50 de premieri.

Foto: telegraph.co.uk

Ce ceață deasă, vai, ce deasă ceată... Capodopera uitată a lui Eugen Jebeleanu... Ai treaba prin Ucraina? Cinci "frumoase adormite" din Kiev asteapta sa fie trezite cu un sarut!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri