Căutare Live

Cercetătorii dau lovitura cu un studiu care uimește lumea! De ce generația tânără e mai bună decât celelalte!

Un studiu contrazice o teorie populară despre modul în care funcționează creierul uman. Aparent, creierul adult s-ar putea să nu își poată regenera, în mod natural, rezervele de neuroni.

Un studiu contrazice o teorie populară despre modul în care funcționează creierul uman. Aparent, creierul adult s-ar putea să nu își poată regenera, în mod natural, rezervele de neuroni.

Cercetătorii au analizat 59 de mostre de hipocam, regiunea creierului care are un rol important în memorie. Aceasta au fost luate de la subiecți nenăscuți până la adulți. Mai mult de jumătate din mostre au fost donate după moarte, iar restul au fost preluate de la oameni care au avut operații pe creier pentru tratarea epilepsiei.

Trucul pentru telefoane de care milioane de oameni nu știu! Uite cum salvezi tot ce ai!

Așa cum era de așteptat, cercetătorii au descoperit neuroni proaspăt formați în mostrele preluate de la făt și nou-născuți, în special în gyrusul dentar, unde se știe că are loc neurogeneza la alte mamifere, cum ar fi rozătoarele. Cercetătorii bănuiau că asta se întâmplă și la oameni.

Liderul mondial, aproape de o decizie falimentară! Cum a dus la dezastru una dintre cele mai iubite mărci de pe telefoane!

Însă, pe măsură ce mostrele erau mai în vârstă, numărul neuronilor tineri găsiți scădea, și în cele 29 de mostre adulte cercetătorii nu au putut găsi semne ale neurogenezei. Același tipar s-a repetat și pe mostrele preluate de la maimuțele Rhesus.

Vezi ce are spectaculos noua studiu care impresioneaza lumea stiintifică!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri