Cercetătorii dau lovitura cu un studiu care uimește lumea! De ce generația tânără e mai bună decât celelalte!

Un studiu contrazice o teorie populară despre modul în care funcționează creierul uman. Aparent, creierul adult s-ar putea să nu își poată regenera, în mod natural, rezervele de neuroni.

Un studiu contrazice o teorie populară despre modul în care funcționează creierul uman. Aparent, creierul adult s-ar putea să nu își poată regenera, în mod natural, rezervele de neuroni.

Cercetătorii au analizat 59 de mostre de hipocam, regiunea creierului care are un rol important în memorie. Aceasta au fost luate de la subiecți nenăscuți până la adulți. Mai mult de jumătate din mostre au fost donate după moarte, iar restul au fost preluate de la oameni care au avut operații pe creier pentru tratarea epilepsiei.

Trucul pentru telefoane de care milioane de oameni nu știu! Uite cum salvezi tot ce ai!

Așa cum era de așteptat, cercetătorii au descoperit neuroni proaspăt formați în mostrele preluate de la făt și nou-născuți, în special în gyrusul dentar, unde se știe că are loc neurogeneza la alte mamifere, cum ar fi rozătoarele. Cercetătorii bănuiau că asta se întâmplă și la oameni.

Liderul mondial, aproape de o decizie falimentară! Cum a dus la dezastru una dintre cele mai iubite mărci de pe telefoane!

Însă, pe măsură ce mostrele erau mai în vârstă, numărul neuronilor tineri găsiți scădea, și în cele 29 de mostre adulte cercetătorii nu au putut găsi semne ale neurogenezei. Același tipar s-a repetat și pe mostrele preluate de la maimuțele Rhesus.

Vezi ce are spectaculos noua studiu care impresioneaza lumea stiintifică!

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri