Antena Căutare

Cine este și cum arată femeia care este cunoscută drept cea mai „fierbinte” avocată din lume

O femeie a fost supranumită „cea mai fierbinte avocată din lume” și fotografiile cu ea fac senzație în toată lumea.

imagine cu femeie in jartiere si rochie rosie Galerie
Denise Rocha este avocata care face senzație cu imaginile sale senzuale | sursa foto: Profimedia

O tânără a devenit cunoscută în toată lumea mai ales după ce a început să se pozeze în ipostaze extrem de îndrăznețe. Imaginile sale fac senzație pe Instagram și, în prezent, blondna cunoscută drept „cea mai fierbinte avocată din lume” se poate lăuda cu un număr impresionat de urmăritori din întreaga lume.

Cine este și cum arată femeia care este cunoscută drept cea mai „fierbinte” avocată din lume

Denisa Rocha este o adevărată senzație a Instagramului și se poate lăuda în prezent că are mai bine de cinci milioane de urmăritori în întreaga lume. Blondina nu ratează vreo ocazie să se pozeze în ipostaze sexy și fiecare imagine adună instant zeci de mii de aprecieri și comentarii.

Citește și: Ce meserie complet neașteptată au două tinere, la doar 22 de ani. Mulți se sperie când aud despre ce este vorba

Recent, tânăra a aprins instant imaginația fanilor săi atunci când a publicat o fotografie în care apare stând pe digul din preajma unei mări. Îmbrăcată cu un costum de baie decubat, ce a lăsat foarte puțin imaginației, cea cunoscută drept „cea mai sexy avocată din lume” a întors toate privirile celor prezenți pe plajă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Denise Rocha este extrem de activă în mediul online și nu ratează vreo ocazie să își pună în valoare formele de invidiat. În prezent, așa cum chia rea menționează pe profilul său de Instagra, este model, avocat și impresar, arată cei de la dailystar.co.uk.

Citește și: O româncă face senzație în Marea Britanie după ce a ales să devină șofer de TIR. Cine e și cum arată Loredana Zainea

Tinerei îi place să pozeze în diferite ipostaze și este cunoscută pentru costumele de baie minuscule pe care le alege și care acoperă cu greu formele sale generoase.

Cine e și cum arată femeia cunoscută drept „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie

O altă femeie care face în prezent senzație în mediul online este cea cunoscută drept „cea mai fermecătoare conducătoare de camion” din Marea Britanie.

În vârstă de 29 de ani, tânăra (cunoscută drept Trucker Baddie Nicolle) a ales să aibă o meserie despre care mulți cred că ar fi potrivită doar bărbaților: șofer de camioane. Britanica nu numai că se pricepe de minune la asta și se poate lăuda cu o vastă experiență în domeniu, dar a reușit să se facă remarcată și datorită aspectului său fizic. Tocmai de aceea, blondina și-a câștigat porecla de „cea mai fermecătoare conducătoare de camioane” din Marea Britanie.

Tânăra a plecat din armată și a decis să intre într-un alt domeniu ce este dominat de bărbați: cea a șoferilor de TIR-uri și camioane. În ciuda tuturor criticilor primite, femeia s-a ținut de treabă și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a demonstra că, deși este femeie, poate conduce un mastodont pe roți la fel de bine ca oricare alt bărbat.

A crezut că a cumpărat un brad de Crăciun, dar cu ce a ajuns să plece din magazin a înspăimântat-o: „Te-au păcălit!"... Tânăra Agnes povestește „ororile spirituale” făcute de Bivolaru. Ce se întâmpla în sesiunile de yoga ale românului fugar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x