Antena Căutare

Studiu: consumul de cannabis scade în statele care au legalizat consumul

Un studiu realizat în Statele Unite ale Americii arată că consumul de cannabis a scăzut în statele în care aceasta s-a legalizat. Tot mai puțini adolescenți achiziționează marijuana.

Un studiu realizat în Statele Unite ale Americii arată că consumul de cannabis a scăzut în statele în care aceasta s-a legalizat. Tot mai puțini adolescenți achiziționează marijuana.

Cercetătorii Universității de Stat din Montana au analizat fișele de sănătate ale adolescenților din liceele americane între anii 1993-2007. Acesția au constatat că consumul de cannabis în rândul acestora a scăzut cu 10%.

În Statele Unite ale Americii, consumul de cannabis este legal în 33 de state, în alte zece state este legal în scop recreațional. Cu toate acestea, consumul rămâne interzis în rândul copiilor sub 18 ani.

Doctorul care a controlat studiul a declarat că rezultatele „ar trebui să-i liniștească pe cei care se tem că va crește consumul rândul adolescențiilor”.

Motivele pentru care consumul a scăzut ar putea fi legat de faptul că marijuana legală este mult mai scumpă decât cea achiziționată de la dealeri, iar pentru minori este mai dificilă achiziționarea de la magazinele autorizate.

Clipe de groază într-un avion! Pasagerii spuneau rugăciuni și încercau să dea de cei dragi... Cocaină în valoare de un miliard de dolari ascunsă într-o navă de containere...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x