Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

FOTO| Ea este femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani! Câți bani a câștigat de pe urma gestului ciudat

Arinda Storm Weaver are o dragoste specială pentru unghiile sale, atât de specială încât nu și le-a mai tăiat de aproximativ 14 ani.

Arinda Storm Weaver

Twitter / Arinda Storm Weaver

Arinda Storm Weaver, o femeie în vârstă de 58 de ani din Statele Unite ale Americii, a fost diagnosticată cu cancer în urmă cu 14 ani, iar în clipa în care boala a intrat în remisie și-a dat seama că nu și-a mai tăiat unghiile. De atunci continuă să le lase să crească ajungând să facă o mică avere din asta.

Cine este și cum arată femeia care nu și-a mai tăiat unghiile de 14 ani

Manichiura și pedichiura unei femei sunt cărți de vizită foarte importante. O femeie din Ohio, Statele Unite ale Americii, a devenit cunoscută în mediul online datorită unghiilor și nu oricum. Arinda Storm Weaver este cea care nu și-a mai tăiat unghiile de circa 14 ani, făcând chiar și bani de pe urma acestui gest uimitor.

#CleanItUp #Crumbs #AsItShouldBe

A post shared by Arinda StormWeaver (@arindastormweaver) on

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, femeia din America a povestit cum a început acest hobby, dar și care a fost motivul care a determinat-o să meargă mai departe.

Cum a început Arianda Storm să-și lase unghiile să crească

Toată această pasiune a început după o boală cumplită, perioadă în care femeia nu și-a mai tăiat unghiile. Aceasta a suferit de cancer la sân, iar după ce boala a intrat în remisie și-a propus să-și lase unghiile de la mâini și de la picioare să crească și mai mult.

A devenit „influenceriță” datorită unghiilor sale uriașe. Femeia se laudă că nu le-a mai tăiat de trei ani - FOTO​

„Nu avem habar că există această lume a fetișurilor unghiilor. Odată ce m-am implicat am găsit o comunitate cu totul nouă și am început o afacere bazată pe ea care mi-a schimbat complet viața”, povestea femeia în urmă cu ceva vreme.

Arianda Storm nu are niciun partener de viață declarând că în momentul în care a început să fie mai activă pe rețelele de socializare oameni necunoscuți din diferite părți ale lumii i-au cerut prietenia.

„Într-o zi în timp ce-mi făceam unghiile am făcut aproximativ o jumătate de duzină de poze pe care le-am postat pe blogul meu. Câteva săptămâni mai târziu doi tipi din Spania mi-au cerut prietenia. Nici măcar nu aveam poză la profil cu mine, așa că am intrat pe paginile lor pentru a vedea care este motivul pentru care vor să-mi fie prieteni. Ambii aveau poze cu unghii”, a mai povestit femeia.

Câți bani câștigă femeia de pe urma unghiilor ciudate

La un moment dat unghiile femeii din America au crescut atât de mult încă nu se mai poate încălța. Arinda Storm Weave recunoaște că iarna nu iese deloc din casă, în timp ce vara poartă numai sandale sau papuci.

Unghii rupte? Organismul îți transmite cel mai important mesaj

Femeia în vârstă de 58 de ani este foarte mândră de unghiile sale pe care le pictează în totul felul de culori care mai de care mai țipătoare.

Și unde mai pui că primește și bani pentru unghiile sale pe care a ajuns să le promoveze foarte mult în mediul online. Se pare că aceasta a strâns până acum o mică avere care se ridică la valoarea de 100.000 de euro.

Recomandari