Antena Căutare

Cum arată în costum de baie bunica de 60 de ani cu trup de model. La vârsta lui Leslie Carleton, alte femei plimbă nepoții în parc

Leslie Carleton are 62 de ani și un trup de top-model, ce îi face pe ceilalți să creadă că este mai tânără cu 20 de ani.

colaj de imagini cu leslie carleton in care poarta tinute sumare Galerie
Leslie Carleton are 62 de ani și un trup de top-model, ce îi face pe ceilalți să creadă că este mai tânără cu 20 de ani | Profimediaimages.ro

Femeia este mamă, bunică și foarte preocupată de bunăstarea psihică și fizică. Ea își petrece timpul în casele sale din Bali, Indonezia și Los Angeles, locuri unde reușește să atragă priviri la fiecare apariție.

Conștientă de atuurile sale fizice, Leslie lucrează din greu pentru a le menține. Iar eforturile îi sunt răsplătite pentru că reușește să participe la competiții la care alte femei doar visează.

Citește și: Elena Ionescu, anunț important pentru fani. Artista a dat vestea purtând un body sexy și o pereche de tocuri amețitoare

De exemplu, ea este cea mai în vârstă femeie care concurează la competiția Sports Illustrated din 2021.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată Leslie Carleton în costum de baie.

Cum se menține în formă Leslie Carleton

Leslie este logodită cu actorul Matthias Hues, care are 62 de ani, și este mama a doi copii. Cel mare, Sephton, are 44 de ani și Aurelius este în vârstă de 42. De asemenea, ea are și doi nepoți, ambii în vârstă de 10 ani.

”Nu mi-am imaginat niciodată că voi arăta așa la 60 de ani. Majoritatea oamenilor cred că am 40 de ani și sunt șocați când le spun că vârsta mea este 62 de ani.

Citește și: Alina Eremia, apariție incendiară în cea mai sexy ținută. Cum arată corsetul alb din dantelă, care îi lasă pielea la vedere

În adolescență și după 20 de ani, nu am lucrat niciodată în sala de fitness și nu am făcut niciun sport. Am fost atentă ce mănânc și, din fericire, am rămas subțire.”, a declarat ea pentru Daily Mail.

Leslie susține că a urmat exemplul bunicii sale, care era dansatoare și obișnuia să ia mese mici și sănătoase pe parcursul zilei, la circa 2-3 ore.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată Leslie Carleton în costum de baie.

”Am urmat și regula generală, potrivit căreia carbohidrații și proteinele ar trebui să aibă dimensiunea palmei, în timp ce legumele ar trebui să fie de două ori mai mari decât respectiva mărime.

Apoi, la 30 de ani, am început să fac sport și m-am îndrăgostit. Am început să schiez și am obținut centura neagră la karate. Doar în ultimii 10 ani am început să ridic greutăți. Asta m-a ajutat să rămân puternică și tonifiată la 60 de ani”, a mai explicat ea.

Citește și: Yanet Garcia este acum cea mai sexy prezentatoare meteo din Mexic, însă nu a arătat tot timpul așa. Transformarea e incredibilă

Acum, femeia pune accentul pe sport și susține că este cel mai bun mod de a te menține.

”Mă uit la fotografiile mele de la 20 de ani și am același corp. Pielea este diferită, dar trupul este același. Trebuie să continuați să lucrați pentru a vă menține din punct de vedere fizic. Ești ceea ce mănânci, ești ceea ce crezi”, a concluzionat ea.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată Leslie Carleton în costum de baie.

Cum arată femeia cu cei mai mari ochi din lume. Maria Oz a suprins internetul după ce și-a lăsat la vedere trupul dezgol... Fetița de 2 ani cu păr cărunt. De ce are micuța Mayah suvițe albe la o vârstă atât de fragedă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x