Antena Căutare

Cum scapi imediat de condensul de pe geamuri. Trucul simplu, ieftin și rapid care va ține ferestrele uscate

O femeie a dezvăluit ce trebuie să faci ca să nu mai apară condensul pe geamuri, iar trucul a fost apreciat de numeroase persoane din întreaga lume.

imagine cu geam cu condens Galerie
Un influencer a dezvăluit ce truc folosește pentru a scăpa de condensul de pe geamuri | sursa foto: Shutterstock

Mai ales în sezonul rece, atunci când există o diferență mare între temperatura din casă și cea din exterior, se formează în mod inevitabil fenomenul de condens pe geamuri.

Un influencer cunoscut din Marea Britanie a dezvăluit care este cel mai simplu, rapid și eficient truc pentru a scăpa de aburitul ferestrelor.

Citește și: Revelion 2022: tradiții, obiceiuri și superstiții pe 31 decembrie 2021 și 1 ianuarie, de Anul Nou

Ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri și ferestre

Un fan al celebrei doamne Hinchliffe, pe numele său real Sophie Hinchliffe, a întrebat pe pagina acesteia de Facebook ce ar trebui să facă pentru a scăpa de fenomenul de condens pe geamuri. Și se pare că întrebarea s-a bucurat de un real succes, căci oameni din întreaga lume au apreciat răspunsul dat de influencer.

Citește și: De ce cade părul în sezonul rece. Ce să faci pentru prevenirea și tratarea acestei probleme

Doamna Hinch a fost întrebată cum poți să scapi de aburitul geamurilor, iar răspunsul a constat în dezvăluirea unui truc cât se poate de simplu, rapid și eficient.

geam cu condens

Un influencer a dezvăluit ce trebuie să faci ca să scapi de condensul de pe geamuri

Cu siguranță ai observat că, pe măsură ce temperaturile de afară scad, pe geamurile din casă începe să se formeze condensul. Uneori, totul se transformă în apă ce se prelinge pe rama ferestrelor sau pe pervazul interior. Din păcate, dincolo de aspectul inestetic, acest fenomen poate favoriza apariția mucegaiul pe pereții camerei respective. Medicii trag un semnal de alarmă și explică faptul că mucegaiul poate deveni extrem de periculos pentru sănătate, mai ales în cantități mari sau pe termen lung.

Citește și: Un șofer a găsit un bilet lăsat pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesta a exultat de fericire. Ce mesaj neașteptat a primit

O femeie sătulă să se tot confrunte cu această problemă a decis să apeleze la sfatul Doamnei Hinch, cunoscută pentru trucurile sale în materie de curățenie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a fost momentul în care Doamna Hinch a „intrat în acțiune” și a dezvăluit care este cel mai simplu, rapid și eficient mod de-a scăpa de condensul de pe geamuri.

Dacă vrei să scapi de condens, tot ce ai de făcut este să așezi în preajma ferestrei un bol cu sare în el. Aceasta va absorbi imediat excesul de umezeală și va preveni aburirea.

Un alt truc util este să aerisești casa foarte bine, în fiecare zi. Deschide geamurile din locuință ca să faci un curent puternic, căci acest lucru va permite eliminarea umezelii. După câteva minute, poți să închizi ferestrele. Acest truc te va face să scapi de urmele de mucegai și de condens din casa ta.

Un bărbat a găsit la ușă un bilet neașteptat lângă o cutie. Când l-a citit, omul a fost uluit. Ce a descoperit... O femeie a vrut să-și doneze vechea canapea, așa că a pozat-o și a pus totul pe Facebook. Ce detaliu i-a uluit pe mulți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x