Căutare Live

UTIL: Cum se adapteaza creierul la ora de iarna

Modificarile suferite de organism, odata cu schimbarea orei de vara, sunt putine si lente, ne spun specialistii

Este vorba despre oboseala accentuata si despre alternari ale starilor de spirit.

Creierul, cel care de-a lungul anului sufera cel mai mult din cauza luminii si a intunericului, este deja pregatit sa infrunte trecerea la ora de iarna. Astfel ca, nu se poate vorbi doar despre parti negative, ci si de un beneficiu: in weekend, cel putin, cerebelul se va odihni mai mult, iar sistemul nervos se va reface. Asta o spunem pentru ca traim intr-o societate in care stresul este cuvantul de ordine!

Schimbarea este cu atat mai putin resimtita de catre tineri, care pe parcursul anului fac modificari majore ale programului, fara sa fie afectati asa de tare!

Trecerea la ora de iarna se va face in noaptea de 26 spre 27 octombrie, atunci cand ora 4.00 va deveni ora 3.00.

A fost descoperita cea mai INDEPARTATA galaxie... Nici masinile nu mai sunt ce au fost! "Se fac" pietoni si traverseaza pe la trecere...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri