Antena Căutare

Curier pe bicicletă la 71 de ani. Bunicul face zilnic cel puţin 50 de kilometri pentru a livra mâncare: "Pentru un bănuț în plus și ca să fiu util și cinstit"

Un bătrân de 71 de ani întoarce toate privirile prin Bucureştiul aglomerat. Este curier pe bicicletă. Şi face zilnic cel puţin 50 de kilometri pentru a duce mâncarea celor care o comandă prin telefon. Astăzi, de Ziua Internaţională a persoanelor Vârstnice, pensionarul pe două roţi are un sfat pentru toată lumea - indiferent de vârstă, sportul te ţine mereu tânăr.

Un bătrân de 71 de ani întoarce toate privirile prin Bucureştiul aglomerat. Este curier pe bicicletă. Şi face zilnic cel puţin 50 de kilometri pentru a duce mâncarea celor care o comandă prin telefon.

Astăzi, de Ziua Internaţională a persoanelor Vârstnice, pensionarul pe două roţi are un sfat pentru toată lumea - indiferent de vârstă, sportul te ţine mereu tânăr.

Este ora prânzului în nordul Capitalei. Iar comenzile pentru mâncare curg pe telefonul mobil. În 4 ore, Aurel Constantinescu, pensionar de 71 de ani, face 8 livrări. Un total de 50 de kilometri. Şi este abia la jumătatea zilei.

Aflăm că mersul pe două roţi este un stil de viaţă pentru el. De 40 de ani se deplasează astfel. Iar de 20, doar cu aceeaşi bicicletă. Veche, dar rezistentă, spune mândru proprietarul ei.

Odată cu apariţia serviciilor de curierat pe bicicletă, pensionarul, fost inginer, şi-a zis că este momentul să îmbine utilul cu plăcutul. Indiferent de vreme.

Elevii români au obţinut nouă premii la Olimpiada Internaţională de Limba Franceză... O femeie fără adăpost, spectacol de operă la metrou. Reprezentaţia care a impresionat o lume întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x