Antena Căutare

De ce este Apocalipsa mayasa „mai speciala” decat cele precedente?

De-a lungul timpului, nenumarate surse, de la OZN-uri pana la culte evanghelice, au indicat zilele in care lumea ar fi trebuit sa se sfarseasca. Cu toate acestea, apocalipsa mayasa se deosebeste de toate celelalte.

Apocalipsa maiasa este una de tip „democrat”, sustin expertii in studierea religiilor. Majoritatea grupurilor apocaliptice s-au grupat in jurul unui lider care spunea predici si sustinea ca are inspiratie divina. In schimb, convingerea ca lumea se va sfarsi pe 21 decembrie 2012 a aparut absolut online.

Expertii sustin ca este vorba de un fenomen aproape evolutiv in care doar o parte dintre ideile cu privire la apocalipsa au supravietuit, in timp ce altele nu au fost acceptate.

Cu toate acestea, cercetatorii sustin ca actualele predictii referitoare la Apocalipsa sunt similare cu versiunile precedente care presupuneau ca lumea va intra intr-un declin major si nu va mai putea fi salvata.

sursa: Income Magazine

Un restaurant din Iasi a inclus in meniu sarmalute post-apocalipsa... OBSERVATOR SPECIAL: "Mosul" bogat vine cu calutul cabrat...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x