Antena Căutare

Descoperire uriașă făcută de oamenii de știință! Pastila albastră ar putra salva zeci de mii de vieți!

Renumita pastilă albastră care a ajutat numeroase persoane de sex masculin să aibă o viață intimă satisfăcătoare ar putea avea și alte beneficii. Mai exact, conform specialiștilor aceasta ar putea salva, anual, mii sau zeci de mii de vieți.

Conform unei cercetări realizate pe cobai, în laborator, pilula albastră, administrată într-o doză mică, în fiecare zi, dizolvată în apă, ar putea preveni cancerul colorectal.

”O doză mică din pastila albastră poate reduce la jumătate numărul tumorilor în cazul acestor animale.”, a explicat Darren D. Browning, biochimist la Universitatea Augusta, din Georgia, SUA, conform Science Alert.

Deocamdată acest efect benefic a fost stabilit doar în ceea ce privește animalele, motiv pentru care următorul pas este să se descopere dacă acționează în același fel și în cazul oamenilor.

În cazul în care oamenii de știință vor stabili că pilula albastră reduce numărul tumorilor și în cazul oamenilor va fi un pas mare în medicină, astfel că va duce la salvarea a mii de vieți în fiecare an, întrucât cancerul colorectal este al treilea tip de cancer întâlnit în lume.

Bărbatul care a devenit o adevărată senzație pe internet! Ar putea fi considerat un ”pachet de mușchi”, dar ascunde un m... Adevărate lecții de viață! ,,Am un singur rid și chiar acum stau pe el". 6 reguli de longevitate ale celei mai bătr...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x