Antena Căutare

Doar cei cu un IQ ridicat pot depista un I ascuns în imagine, în doar 9 secunde. Testul care dezvăluie cât de inteligent ești

Doar cei cu un IQ ridicat pot depista în 9 secunde un “i” ascuns printre toate J-uri prezente în imagine.

imagine cu litera J Galerie
Doar cei cu un IQ ridicat pot depista un I ascuns în imagine, în doar 9 secunde. Testul care dezvăluie cât de inteligent ești | Captură Mirror

Poți să te concentrezi suficient de mult pentru a găsi “litera-intrus” în această secvență de J-uri? Se presupune că numai cei cu o "minte ager[" și un IQ ridicat o pot găsi în nouă secunde.

Dacă le faceți în mod regulat, aceste puzzle-uri vă vor ajuta să vă folosiți abilitățile cognitive și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți concentrarea, memoria și capacitatea de a învăța. Este, de asemenea, o activitate distractivă, care vă poate ajuta să vă destindeți.

În acest “brain teaser”, care a fost distribuit de JagranJosh, puteți vedea nouă rânduri și 20 de coloane ale literei J, dar printre ele se ascunde un singur I. O "minte ageră" va fi capabilă să identifice litera diferită în limita de timp de 9 secunde.

Citește și: Iluzie optică de senzație. Crezi că găsești broasca din imagine în 5 secunde? Unde se află aceasta ascunsă, de fapt

Unde se află litera I din secvența de J-uri din imagine

Provocarea asta chiar te-a pus pe jar, nu-i așa? Un astfel de test este cea mai bună metodă de a observa dacă mai ai de lucrat la capitolul concentrare și atenție. De asemenea, trebuie să iei în calcul toate posibilitățile atunci când vrei să ajungi la un rezultat. I-ul este ascuns pe al șaselea rând și pe a 16-a coloană.

Mulți nu au reușit să ajungă la un răspuns și s-a demonstrat că nu sunt foarte inventivi și nici atât de atenți, dar haide să aflăm împreună care este, de fapt, răspunsul. VEZI ÎN GALERIA FOTO RĂSPUNSUL.

Citește și: Iluzia optică ce ascunde un test IQ. Crezi că poți găsi greșeala din imagine în mai puțin de 10 secunde?

Testele și ghicitorile au cucerit Internetul! Rolul lor este să îți pună atenția și concentrarea la încercare și, nu în ultimul rând, să îți ofere parte de distracție și interacțiune. Îți întindem o mână de ajutor și îți evidențiem exact cum ajungi la răspuns! Arată-le și prietenilor tăi testul și vezi câți dintre ei sunt atenți la detalii!

Citește și: Iluzia optică virală care îți pune calmul la încercare. Poți găsi felia de pepene fără sâmbure în cinci secunde?

Medic de profesie și-a descoperit propria boală după aceste simptome ușoare pe care le-a ignorat. Era deja în stadiul 4... A pus pliculețe de ceai în vasul de apă al toaletei și nu i-a venit să creadă ce s-a întâmplat | Video. Trucul care schi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x